VerNet-verkkopalveluun rekisteröityminen ja kirjautuminen

Veritas Eläkevakuutuksen asiakkaana voit ottaa VerNet-verkkopalvelun käyttöösi tekemällä verkkopalvelusopimuksen. Käsiteltyämme sen lähetämme ilmoittamillesi käyttäjille sähköpostitse ohjeet palvelun käytön aloittamiseen. 

VerNet-palvelun käyttöoikeus on henkilökohtainen ja vakuutuskohtainen. Käyttöoikeus oikeuttaa pääsyn luottamuksellisiin tietoihin. Pidä siis huoli, että kirjautumiseen käyttämäsi tunnukset ovat vain sinun käytössäsi. Älä säilytä kaikkia tunnuksia samassa paikassa.

Ensimmäinen kirjautuminen VerNet-palveluun

Voit kirjautua Vernet-palveluun osoitteessa vernet.veritas.fi. Ensimmäisellä kerralla sinun on kirjauduttava palveluun joko henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Henkilöllisyytesi varmistamiseksi ohjaudut ensin rekisteröitymään Todenna.fi-tunnistautumispalveluun. Sinun tarvitsee rekisteröityä vain kerran. Rekisteröidyttyäsi voit aloittaa VerNet-palvelun käytön klikkaamalla Siirry palveluun -painiketta.

Jos haluat jatkossa käyttää pankkitunnusten ja mobiilivarmenteen ohella muita käyttäjätunnuksia, voit rekisteröitymisen yhteydessä luoda haluamasi käyttäjätunnukset. 

Jos et voi ensimmäisellä kerralla tunnistautua pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella rekisteröityäksesi Todenna.fi-palveluun, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lisätietoja Todenna.fi-palvelusta

Kirjautuminen rekisteröitymisen jälkeen

Ensimmäisen kirjautumiskerran jälkeen voit kirjautua VerNet-palveluun haluamallasi tavalla:

  • henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla
  • henkilökohtaisella mobiilivarmenteella
  • itse määritellyllä käyttäjätunnuksella ja salasanalla sekä matkapuhelimeen tai sähköpostiin lähetettävällä kertakäyttökoodilla.

Kirjautumistietojen muuttaminen

Voit hallinnoida kirjautumiseen liittyviä tietojasi Todenna.fi-palvelussa. Jos käytät erillistä käyttäjätunnusta ja salasanaa kirjautuessasi VerNet-palveluun ja epäilet, että ne ovat joutuneet vääriin käsiin, vaihda välittömästi salasanasi kirjautumalla Todenna.fi-palveluun pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Jos kirjautuminen ei onnistu

Jos sinulla on ongelmia sisäänkirjautumisessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

  • TyEL-vakuutukset puh. 010 195 600
  • YEL-vakuutukset puh. 010 195 612
  • vernet@vernet.fi

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8.00–16.00.