VerNet-verkkopalvelun tekniset suositukset

Selaimet

VerNet-palvelun käyttämiseksi sinulla tulee olla www-selain. VerNet tukee seuraavia selaimia: Internet Explorer 11 ja sitä uudemmat versiot, sekä uusin käytettävissä oleva versio selaimista Mozilla Firefox ja Chrome. Muilla selaimilla etenkin palvelun ulkoasussa saattaa esiintyä poikkeamia. Tietoturvasyistä suosittelemme uusimpien selainversioiden käyttöä.

Selaimen asetukset

Jotta voit käyttää VerNet-palvelun kaikkia toimintoja, sinun pitää sallia ponnahdusikkunat (engl. pop-ups) selaimessasi. Selaimesi asetuksissa voit määrittää ponnahdusikkunat sallituiksi vain valitsemillasi sivustoilla.

VerNet-verkkopalvelu hyödyntää eväste- (cookie) ja JavaScript-tekniikoita ja näiden käyttö tulee olla selaimessasi sallittu. 

Näytön resoluution vähimmäisleveydeksi suosittelemme 1024 pikseliä.

Pankki- ja mobiilitunnistautuminen

Jos kirjaudut VerNet-palveluun pankkitunnuksillasi, voi tähän liityä oman pankkisi teknisiä vaatimuksia. Näistä saat lisätietoa pankkisi verkkosivuilta.

Voit kirjautua sisään myös mobiilivarmenteella. Mobiilivarmenteesta ja sen teknisistä edellytyksistä saat lisätietoa osoitteesta www.mobiilivarmenne.fi tai omalta operaattoriltasi.

Pdf-tiedostot

VerNet-palvelu sisältää linkkejä pdf-muotoisiin tiedostoihin. Niiden avaamiseen tarvitset erityisen lukuohjelman kuten Adobe Reader -ohjelman.