Ota YEL- tai TyEL-vakuutus

YEL-TyEL.jpg

Tervetuloa palvelevaan eläkevakuutusyhtiöön!

Olemme rehellisesti sitä mieltä, että olemme yrittäjälle sopivin eläkevakuutusyhtiö. Ymmärrämme yrittäjyyden haasteita ja sparraamme asiakkaitamme yrityksen elämänkaaren eri vaiheissa. Ja kun ajat ovat haastavat, meillä kohtaat ihmisen.

Parasta on, että asiakkaamme ovat samaa mieltä kanssamme. 

Tässä hieman mustaa valkoisella: 

  • Tutkitusti parhaiten palveleva työeläkeyhtiö: Asiakkaat ovat äänestäneet Veritaksen parhaiten palvelevaksi työeläkeyhtiöksi jo useana vuotena peräkkäin. 
  • Erinomainen asiakastyytyväisyys: Asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS* on tällä hetkellä +64, eli erinomainen. 

Kaikilla asiakkailla on oma henkilökohtainen vakuutusneuvoja

Kaikilla vakuutusasiakkaillamme on oma henkilökohtainen vakuutusneuvoja, joka auttaa tarvittaessa sekä YEL - että TyEL -kysymyksissä. Saat apua nopeasti ja joustavasti. Veritaksen asiakkaana käytössäsi on myös kätevä Vernet-palvelu, johon pääset kirjautumaan verkkosivujemme tai mobiilisovelluksen kautta. 

Kiinnostuitko vaihtamaan palvelevaan työeläkeyhtiöön? Täytä tietosi alle ja liity tyytyväisten joukkoon!

*NPS-kysely mittaa asiakastyytyväisyyttä. Suosittelu-todennäköisyydellä mitataan asiakasuskollisuutta, johon vaikuttaa asiakkaalle muodostunut mielikuva ja historia yrityksen kanssa.

 Voimme myös täyttää hakemuksen puolestasi

Ota YEL-vakuutus, TyEL-vakuutus tai molemmat täyttämällä tietosi alle, niin me soitamme sinulle ja hoidamme paperihommat puolestasi. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuoja-asetuksen mukaisesti, katso lisätietoja Tietosuoja-sivultamme.