Varför välja Veritas

Även om FöPL-försäkringen är obligatorisk lönar det sig att välja försäkringsbolag med omsorg.

Veritas är bevisligen bäst

Kunderna har redan tre år i rad gett oss det högsta skolvitsordet bland samtliga arbetspensionsbolag i Taloustutkimus Oy:s branschspecifika kundtillfredsställelseutredning (2014, 2015 och 2016).

År 2016 fick vi totalvitsordet 8,35 vilket är det högsta på branschen. Mest positiv feedback fick vi om vår sakkunskap och servicevillighet samt om att hålla löften.

Vi betjänar dig

Vi ställer kunden i centrum i vår verksamhet.  Därför har vi specialiserat oss på personlig service.

Hos oss får du en egen namngiven försäkringsrådgivare som hjälper dig i alla dina företagarpensionsärenden. Din försäkringsrådgivare känner till din situation och ger dig precis den rådgivning du behöver. Det underlättar skötseln av dina ärenden.

Vår kundservice fungerar. Hos oss får du en livs levande människa på tråden när du ringer och vi svarar på dina samtal inom 20 sekunder. Väntetiden är i genomsnitt 10 sekunder per samtal.

Dessutom bryr vi oss om din framtid och vill tänka på ditt bästa på ett långt perspektiv. Våra experter hjälper dig att fastställa ditt FöPL-skydd på en trygg nivå.

Sakkunnig förvaltning av pensionsmedel

Vi tar väl hand om de pensionsmedel som anförtrotts oss. På ett längre perspektiv har vår nominella årliga placeringsavkastning varit 6,0 procent (1997-2015).

FöPL-försäkringen är företagarens viktigaste försäkring. Vi bryr oss om din trygghet och kan erbjuda dig smidig och kunnig service.

Ta kontakt, så tar vi vi hand om dina försäkringar! 

Teckna din FöPL-försäkring hos Veritas!

Smidig kundservice sparar dig tid och pengar. Hos oss får du Finlands bästa pensionsförsäkringsservice – från din namngivna kontaktperson. Välkommen som kund hos oss!