Teckna FöPL- eller ArPL-försäkring

Välkommen till pensionsbolaget som betjänar – hos oss är kunden alltid en människa, inte bara ett företag.

Vi kan stolt säga att vi är ett pensionsbolag som betjänar. Här är lite svart på vitt:

  1. Utmärkt kundnöjdhet: NPS* är för närvarande +64, vilket är utmärkt.
  2. Vi är bevisligen pensionsbolaget med den bästa betjäningen. På basis av mer traditionella undersökningar som gjorts tidigare har kunderna röstat Veritas till det bäst betjänande pensionsbolaget flera år i rad.

Vi ger alltid personlig service från människa till människa.

Hos oss är kunderna likvärda. Varje försäkringskund har sin egen personliga försäkringsrådgivare som vid behov hjälper med både FöPL- och ArPL-frågor.

Är du intresserad av att byta till ett pensionsbolag som betjänar? Då behöver du bara fylla i dina uppgifter och bli betjänad.

*NPS-frågan (Net promoter score) har länge varit i aktivt bruk hos företag inom olika branscher. Den anses vara ett effektivt mått på kundnöjdhet och har visat sig ha samband med företagets tillväxt. Med sannolikheten för rekommendation mäts kundlojalitet som i sin tur påverkas av den bild samt de erfarenheter kunden har av företaget.

 Eller vill du att vi fyller i ansökan för dig?

Du kan teckna en FöPL-försäkring, en ArPL-försäkring eller båda om du fyller i dina uppgifter nedan. Vi ringer upp dig och tar hand om pappersjobbet för dig. Välkommen som vår kund!

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer på vår Dataskydd -sida.