Njut av ditt måndagskaffe virtuellt tillsammans med oss på Veritas - vi startar 20.4

Maanantaikahvit_uutinen_sv.png

Coronaepidemin har medfört att olika möten och allmänna nätverkstillfällen avbokats men det betyder inte att behovet av att utbyta tankar, lära nytt och växelverka skulle ha minskat. Veritas vill erbjuda en serie virtuella kaffestunder där vi i positiv anda funderar på frågor om ledarskap och ledning och delar med oss av goda erfarenheter och praxis.

”Vi vill för vår del stöda ledare i detta osäkra läge”, säger Veritas arbetshälsochef Minna Lundström. ”Tanken bakom dessa måndagskaffestunder är att stöda och inspirera varandra inför den kommande arbetsveckan.”

På måndagskaffet närmar vi oss olika teman med ledare och specialister på Veritas. Det första morgonkaffet den 20 april gästas av Veritas verkställande direktör Carl Pettersson, som delar med sig av sina funderingar om hur det varit att leda Veritas i coronatider och vilka goda erfarenheter han gärna tar med sig till det nya normala, då vi inte längre lever i undantagsläge. 

”Kaffestunden på 15 minuter ordnas varje måndag kl 8:45 fram till midsommar”, säger Lundström.

Det är avgiftsfritt att delta i morgonkaffestunden men för att du ska få en länk till kafferummet behöver du anmäla dig.

Välkommen med för att lyssna och samtala!

Delta i den första kaffestunden >

Vi uppdaterar informationen om kommande kaffestunder på vår sida veritas.fi/mandagskaffe allteftersom det blir klart vilka teman som behandlas och vilka specialister som gästar stunderna. Om du vill kan du anmäla dig till alla kaffestunder direkt genom att klicka på delta. Vi hörs på linjerna!