Virtuella måndagskaffena tog slut - våra utbildningar fortsätter i höst

Minna_koulutukset_24062020_sv.png

Under våren ordnade Veritas en serie virtuella måndagskaffestunder, där vi i positiv anda funderade på frågor om ledarskap och delade med oss av goda erfarenheter och praxis. Den sista kaffestunden den 15 juni gästades av Veritas verkställande direktör Carl Pettersson.

”På måndagskaffestunderna har vi druckit kaffe tillsammans med våra kunder, samarbetspartner, veritaner och andra gäster”, berättar Veritas arbetshälsochef Minna Stenman som har lett kaffestunderna.

Veritas utbildningar har under våren ordnats som webbinarier.

”Vi har fått fin respons på våra webbinarier. På hösten erbjuder vi igen utbildningar med fysisk närvaro, men en del webbinarier finns också med i programmet.”

Undantagsförhållandena har synts i vardagen i Veritas och hos våra kunder. Veritas arbetshälsospecialister Katri Wänninen och Johan Treuthardt har samlat information om kundernas erfarenheter under våren.

”Resultaten visar att i många organisationer har kommunikationen förbättrats under undantagstiden och ledarskapet har också upplevts som bättre än i normala förhållanden”, säger Stenman. ”Den sociala gemenskapen har ändå lidit och därför lönar det sig att satsa på den efter sommarlovet.”

Veritas utbildningar fortsätter igen i augusti. På hösten ordnar vi utbildningar i till exempel yrkesinriktad rehabilitering och att leda arbetsförmåga.

Ta en titt på våra utbildningar >