Arbetshälsospecialist

Åbo/Helsingfors

 

Till våra arbetshälsotjänster söker vi en arbetshälsospecialist.

Som arbetshälsospecialist är du med och utvecklar framtidens arbetsgemenskaper samt stöder människor att orka och fortsätta i arbetslivet.  Du betjänar Veritas kunder och fungerar även som stöd i att utveckla kundens interna processer och i att hantera risker som hotar arbetsförmågan. Att resa till kunder är en väsentlig del av ditt arbete.

Vi förväntar oss att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt att du har en kreativ och inspirerande attityd till arbete. Du är även pragmatisk och kan arbeta självständigt på svenska och finska.

Du har en för uppgiften lämplig utbildning samt lång erfarenhet av uppgifter inom personalärenden eller inom att leda arbetsförmåga. Kännedom av arbetarskyddsärenden, ledning och organisation är till din fördel.

Vi erbjuder dig en utmanande och intressant uppgift inom området välbefinnande i arbete och en inspirerande och motiverande arbetsatmosfär. Eftersom ditt verksamhetsområde omfattar hela Finland, kan din arbetsplats ligga antingen i Helsingfors eller i Åbo.

Arbetet inleds i början av juni 2017.

Närmare information om befattningen ges 6.2 kl. 15–16, 17.2 kl. 9–10 och 20.2 kl. 14–15 av HRS Advisors konsult Seija Raesola, tfn 040 775 6150.

Lämna in din ansökan med löneanspråk senast 28.2.2017 på adressen: http://www.hrsadvisors.fi/tyohyvinvoinnin-asiantuntija-arbetshalsospecialist-veritas-elakevakuutus-helsinki-tai-turku

Veritas Pensionsförsäkring är ett erfaret proffs i arbetspensionsförsäkringar. Vår verksamhet bygger på personlig kontakt och kundbetjäning. Vårt mål är att vara den bästa arbetspensionspartnern för små och medelstora företag och företagare. Mer om oss på veritas.fi.