Back office-specialist

Åbo

 

Vi söker till vårt huvudkontor i Åbo en

Back office-specialist

Du jobbar i tätt samarbete med placeringsorganisationen och sköter placeringarnas back office-uppgifter tillsammans med de övriga i back office-teamet. Dessa uppgifter innefattar verkställande, betalning och kontroll av masskuldebrevs-, aktie-, fond- och derivataffärer och uppgifter som hänför sig till bokföring av dessa. Du kommer även att göra likviditetsplanering och upprätthålla värdepapperssystemet.

Back office-specialisten vikarierar vid behov i skötsel av kundlånen, deltar i kundlåneförhandlingar och sköter lånerapporteringen.  

Vi förväntar oss att du har en lämplig utbildning och tidigare arbetserfarenhet från back office-uppgifter inom placerings- eller finansbranschen. Du är stresstålig, flexibel och kundorienterad.  Du kan även arbeta självständigt på finska, svenska och engelska. Det här jobbet kräver  siffernoggrannhet.

Vi erbjuder dig möjlighet att utvecklas på finansbranschen tack vare mångsidiga uppgifter.  Vi önskar att du kan börja så snabbt som möjligt. 

Tilläggsinformation ges av back office-chef Kaisa Päärni, tfn 010 550 1852 (8, 14 eller  15.2 kl. 9.0015.00).

Blev du intresserad? Lämna in din ansökan här senast 20.2.2018.   

Veritas Pensionsförsäkring är ett erfaret proffs i arbetspensionsförsäkringar. Vår verksamhet bygger på personlig kontakt och kundbetjäning. Vårt mål är att vara den bästa arbetspensionspartnern för små och medelstora företag och företagare. Mer om oss på veritas.fi.