Chef för företagsenheten

Helsingfors

 

Vi förnyar vår organisation och söker nu till Helsingfors en

Chef för företagsenheten

Din uppgift är att leda och utveckla företagsenhetens försäljning av pensionsförsäkringar.

Du ansvarar för att leda enhetens försäljning och resultat. Du hjälper dina säljare att lyckas och du engagerar dig även själv i att hitta nya kunder. Du åtar dig att öka vår marknadsandel och det ligger dig varmt om hjärtat att hålla kunderna nöjda. Du samarbetar konstruktivt både med våra interna och externa partner.  

Du har en gedigen erfarenhet av att leda försäljning och du har fått din erfarenhet via praktiskt försäljningsarbete. Du har en högskoleutbildning och är snabb på att lära dig nya saker. Som chef är du inspirerande och coachande. Du arbetar lösningsinriktat och handlar smidigt och framgångsrikt, både med kunder och med ditt team under föränderliga förhållanden. Du arbetar konsekvent och systematiskt. Du tar aktivt tag i saker och får saker gjorda.

Vi på Veritas betjänar våra kunder på kundens språk, du kan alltså kommunicera flytande på finska och svenska. Färdigheter i engelska räknas till din fördel.

Kom och påverka Veritas och ditt försäljningsteams framgång!

Vänligen skicka ditt CV och din ansökan med löneanspråk senast 28.8.2016 via www.mercuriurval.fi, referensen FI-09498. Frågor besvaras av konsult Seija Malmi på Mercuri Urval, tel. 040-5225330, gärna 16.8. eller 24.8.

Veritas Pensionsförsäkring är ett erfaret proffs i arbetspensionsförsäkringar. Vår verksamhet bygger på personlig kontakt och kundbetjäning. Vårt mål är att vara den bästa arbetspensionspartnern för små och medelstora företag och företagare. Mer om oss på veritas.fi.