Vi söker en marknadsföringsassistent

ÅBO

Vi söker dig, tvåspråkiga specialist inom visuell kommunikation som

Marknadsföringsassistent

för visstidsanställning till vårt huvudkontor i Åbo.

Din uppgift är att stärka bolagets varumärke genom att producera material för visuell kommunikation för både våra interna och externa kanaler. Du ansvarar för den grafiska designen av vårt kundmaterial och samordnar tryckbeställningar. Du sköter kampanjuppföljning och rapporterar om resultaten.

Vår kommunikation sker på båda inhemska språken och du måste därför kunna kommunicera flytande på både finska och svenska. Du arbetar självständigt och är kreativ. Du känner till de vanligaste layoutprogrammen och Office-världen. Du har en öppen och positiv attityd och vill lära dig nya saker.

Vi önskar att du har lämplig utbildning för uppgiften och erfarenhet av visualisering av information. Kännedom om försäkringsbranschen är en merit.

Arbetet inleds så snart som möjligt och pågår till slutet av december 2017.

Närmare uppgifter om uppgiften ger 16.5.2017 kl. 13-14 marknadskommunikationschef Katja Hautoniemi, tfn 045 636 6046.

Lämna in din ansökan senast 19.5.2017 på adressen https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d5375259

 

Veritas Pensionsförsäkring är ett erfaret proffs i arbetspensionsförsäkringar. Vår verksamhet bygger på personlig kontakt och kundbetjäning. Vårt mål är att vara den bästa arbetspensionspartnern för små och medelstora företag och företagare. Mer om oss på veritas.fi.