Kontaktchef

Karleby

 

Till vår expanderande företagsenhet söker vi en aktiv

Kontaktchef

med resultatansvar för att erbjuda försäkringslösningar till företag i Karleby med omnejd.

Som kontaktchef bygger du upp och utvecklar starka relationer till kundföretagen och fungerar som våra kunders betrodda samarbetspartner i alla arbetspensionsfrågor. Du samarbetar även lokalt med våra försäkrings- och bankpartner. Arbetet förutsätter ett dynamiskt sätt att arbeta och därför fäster vi stor vikt vid dig som person.

För att nå framgång ska du ha lokalkännedom, insikt i företagande och affärsverksamhet samt goda sociala egenskaper. Du har en högskoleutbildning och lär dig snabbt nya saker. Mångsidig arbetserfarenhet inom försäkringsbranschen eller försäljning räknas som merit, men även annat branschkunnande kan ge dig en trovärdig och god förutsättning att vidareutveckla ditt nätverk och kundkontakter. Tyngdpunkten i jobbet är anskaffning av nya kunder.

Vi på Veritas betjänar våra kunder på kundens språk, du kan alltså kommunicera flytande på svenska och finska. Färdigheter i engelska räknas till din fördel.

Vi erbjuder dig ett krävande och ansvarsfullt säljjobb, där du mångsidigt kan påverka såväl din egen, Veritas och våra samarbetspartners framgång. Kontaktchefen har en grundlön samt en resultatbaserad provision.. Placeringsorten är Karleby. Arbetet innebär aktivt resande på fältet och förutsätter körkort.

Skicka din CV och ansökan till  www.mercuriurval.fi, referensnummer FI-09497 senast den 4.9.2016. Förfrågningar besvaras av Mercuri Urvals konsult Philip Sjöstrand, 0400-667868.

 

Veritas Pensionsförsäkring är ett erfaret proffs i arbetspensionsförsäkringar. Vår verksamhet bygger på personlig kontakt och kundbetjäning. Vårt mål är att vara den bästa arbetspensionspartnern för små och medelstora företag och företagare. Mer om oss på veritas.fi.