Juristpraktikant

ÅBO

 

Vi söker till vår pensionstjänst i Åbo en

Juristpraktikant

för visstidsanställning. Vår pensionstjänst ger förhandsinformation om pensioner, behandlar pensionsansökningar samt sköter uträkningen och utbetalningen av förmåner. Som juristpraktikant specialiserar du dig på att behandla och avgöra invalidpensionsansökningar. Senare blir du även insatt i ändringssökandeprocessen av arbetspensioner.   Du får inskolning till dina uppgifter.

Du har en högre högskoleexamen i juridik eller håller på att slutföra dina studier. Vi förväntar oss god växelverkan och samarbetsförmåga och eventuellt också erfarenhet i arbetspensioner eller socialförsäkring. Du kan även arbeta självständigt på både finska och svenska. I ditt jobb betjänar du våra kunder per telefon och därför förväntar vi oss även rätt inställning till kundservice – hos oss står kunden i centrum.

Vi erbjuder dig en utmanande och intressant uppgift bland sakkunniga inom arbetspensionsförsäkring, en inspirerande och motiverande arbetsatmosfär samt goda personalförmåner.

Arbetet inleds så snart som möjligt och pågår till slutet av april 2018.

Närmare information om befattningen ger den 3.3. och 10.3. kl 9 - 11 jurist Tiina Laine, tfn 010 5501 750.

Lämna in din ansökan senast 12.3.2017 via denna länk.

 

Veritas Pensionsförsäkring är ett erfaret proffs i arbetspensionsförsäkringar. Vår verksamhet bygger på personlig kontakt och kundbetjäning. Vårt mål är att vara den bästa arbetspensionspartnern för små och medelstora företag och företagare.