Systemplanerare

Åbo

Till vår enhet för systemutveckling i Åbo söker vi för visstidsanställning en systemplanerare.

Din uppgift är att utveckla verksamheten inom ditt ansvarsområde så att systemen fungerar i enlighet med specifikationerna, att de är lätta att använda och stödjer Veritas affärsverksamhet. Du är också kontaktperson mellan användarna och leverantörerna och ansvarar för att systemen fungerar bra i produktionen.

Du har lämplig utbildning inom IT, erfarenhet av projektarbete samt av olika planeringsmetoder och verktygsprogram. Kännedom om lagstadgade pensionsförsäkringar räknas som merit.

Du är initiativrik och kan fatta snabba självständiga beslut vid behov. Du kan behärska helheter och är redo att arbeta i olika arbetsgrupper i branschen. Vi förväntar oss att du har god interaktions- och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig en utmanande och intressant uppgift bland sakkunniga inom arbetspensionsförsäkring, en inspirerande och motiverande arbetsatmosfär samt goda personalförmåner.

Arbetet inleds så snart som möjligt och pågår till slutet av 2017.

Närmare information om befattningen ger IT-utvecklingschef Tarja Lahtinen, tfn 050 595 7405   (23.5 och 24.5 kl. 12–13).

Lämna in din ansökan senast 31.5.2016 på adressen här.

 

 

Veritas Pensionsförsäkring är en arbetspensionsförsäkrare med stark fokus på tillväxt och en verksamhet som bygger på personlig kontakt och kundservice. Som den pålitliga samarbetspartner vi är månar vi om kundernas framtid och ser till att alltid erbjuda den bästa tänkbara försäkringslösningen. Närmare information om oss finns på adressen www.veritas.fi.