Utvecklingschef

Åbo

 

Till vårt huvudkontor i Åbo söker vi en

Utvecklingschef

Som utvecklingschef är du starkt knuten till utvecklingen av Veritas verksamhet. Din uppgift är att samordna och följa strategiprocessen på bolagsnivå och att vara projektchef i olika utvecklingsprojekt. Du övervakar genomförandet av strategin och rapporterar direkt till verkställande direktören.

Vi förväntar oss att du har goda interaktions- och samarbetsfärdigheter och ett systematiskt arbetsgrepp. Du är praktiskt lagd och kan hantera även stora helheter. Dessutom kan du arbeta självständigt på både finska och svenska. Kunskaper i engelska räknas som merit.

Du har lämplig utbildning för arbetet och några års erfarenhet av motsvarande uppgifter. Vi värdesätter också kännedom om finansbranschen.

Vi erbjuder dig ett sporrande och intressant arbete i ett inspirerande och motiverande arbetsklimat. Din arbetsplats ligger i Åbo, men du kan också arbeta i Helsingfors en del av tiden.

Arbetet inleds i oktober 2017.

Närmare information ger  11.8 kl. 10 -11 och 17.8 kl. 16 - 17 Carl Pettersson, tfn 010 5501 606.  

Vid övriga tider svarar personalchef Niina Heinonen på frågor, tfn 010 5501 648.

Lämna in din ansökan med löneanspråk via den här länken senast 18.8.2017. 

Veritas Pensionsförsäkring är proffs på arbetspensionsförsäkringar och har lång och gedigen erfarenhet i branschen. Vår verksamhet bygger på personlig kontakt och förstklassig kundbetjäning, och vårt mål är att vara det bästa arbetspensionsbolaget för små och medelstora företag och företagarna.