Vi söker arbetshälsospecialist!

Åbo, Helsingfors eller Österbotten

Vill du jobba med ett meningsfullt arbete i ett trevligt team, ja då ska du söka jobbet som arbetshälsospecialist! 

Vårt kunniga arbetshälsoteam söker förstärkning. Är du vår kommande entusiastiska arbetshälsospecialist? 

Som arbetshälsospecialist är du med och utvecklar framtidens arbetsgemenskaper och stöder människor i att orka och att fortsätta i arbetslivet.  Du betjänar våra kunder och fungerar som stöd i att utveckla kundens interna processer och i att hantera risker som hotar arbetsförmågan. Till dina uppgifter hör bl.a. arbetshälsoriskers kartläggning, analysering och utvecklingsåtgärders planering. Också coaching och undervisning om arbetshälsorisker är en viktig del av ditt arbete. 

Vilka färdigheter och kompentens förväntar vi oss av vår nya arbetshälsospecialist? 

Vi förväntar oss att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt att du har en kreativ och inspirerande attityd till arbete. Du är pragmatisk och vill hitta lösningar tillsammans med kunden. Du arbetar självständigt med dina egna kunder och fungerar gärna i samarbete med andra som en del av arbetshälsoteamet. En viktig del av vårt arbete är att tillsammans skapa nytt och vi hoppas att du har förmåga att lära dig nytt och entusiasm att dela din egen kunnande med dina kollegor och våra kunder. 

 När man talar om frågor som berör arbetsförmågan är det viktigt att kunden får använda sitt ”känslomål”; därför önskar vi att du behärskar såväl svenska som finska väl. Också engelska behövs allt mer. 

Du har en för uppgiften lämplig utbildning samt lång erfarenhet av uppgifter inom personalärenden, coaching eller inom att leda arbetsförmåga. Kännedom av arbetarskyddsärenden och företagshälsovården samt goda insikter i organisation och ledning stöder dig i ditt arbete. 

Vad erbjuder vi dig? 

Här på Veritas har vi alla ett viktigt uppdrag - vi är en del av det finländska pensionssystemet och att agera ansvarsfullt är en viktig del av vår verksamhet. Vår personal deltar aktivt i utvecklingen av vår verksamhet och även du har möjlighet att delta i olika utvecklingsprojekt. 

Vi erbjuder dig en utmanande och intressant uppgift inom området att leda arbetshälsa samt engagerade och motiverade kolleger som stöder dig i vardagen. Eftersom ditt verksamhetsområde omfattar hela Finland, kan din arbetsplats vara i Helsingfors, Åbo eller Österbotten. 

Arbetet är heltidsarbete och stadigvarande. Vi erbjuder dig en intressant roll i marknadens smidigaste pensionsbolag! 

Blev du intresserad? Tilläggsuppgifter ger arbetshälsospecialist Minna Lundström (tel. 045 139 3634). Du når Minna bäst på onsdag 11.12 kl. 9.30-11:00 och torsdag 12.12 kl. 16:00-17:30. Skicka din ansökan och CV med löneanspråk senast 16.12.2019 från den här länken.