Vi söker en Back Office -specialist

Åbo

Kom med i vårt kunniga Back Office team!

Vårt kunniga Back Office-team söker förstärkning. Vårt team sköter Back Office-uppgifter gällande Veritas placeringarna och arbetar tätt tillsammans med placeringsorganisationen. Våra dagar fylls alltså av att sköta olika skeden i anslutning till värdepappershandel och fondteckningsprocesser, övervaka och upprätthålla olika händelser gällande placeringstillgångarna samt placeringsbokföring och -rapportering. Vi samarbetar dagligen också med inhemska och utländska samarbetspartner.

Som Back Office-specialist vikarierar du också vid behov i skötseln av våra kundlån, deltar i kundlåneförhandlingar och sköter den månatliga lånerapporteringen.

Hurudant kunnande förväntar vi oss av vår nya Back Office-specialist?

Vi förväntar oss att du har tidigare erfarenhet av Back Office-jobb, alltså kännedom om aktier, fonder, masskuldebrevslån och derivatinstrument, användning av värdepappersystem samt placeringsbokföring och/eller -rapportering. Tidigare erfarenhet från placeringsbranschen ses som meriterande.

Du använder i ditt arbete i huvudsak finska och engelska och du förstår också svenska. Du njuter av utmaningar och av ett ansvarsfullt jobb. Du har goda kommunikationsfärdigheter och du fungerar gärna i samarbete med andra som en del av ett team. Du har redan erfarenhet av motsvarande uppgifter och du trivs bra i ett krävande jobb där du jobbar självständigt.

Vad får du av oss?

Som bolag lever vi den största kulturella förändringen i vårt bolags historia och med oss vill vi människor, som vill påverka och fungera med ett brett perspektiv. I Veritas är varje medarbetares roll betydelsefull - vi är en del av det finländska pensionssystemet och ansvarsfullhet är en viktig del av vår egen verksamhet.

Som Back Office-specialist har du en viktig roll i att förverkliga ett pålitligt och lyckat specialistarbete. Ditt arbete är mångsidigt och omväxlande och du får också utveckla din egen kompetens samt tillsammans med teamet utveckla arbetsprocesser och -metoder. Arbetet är stadigvarande och på heltid. Vi erbjuder dig en intressant roll i marknadens smidigaste pensionsbolag.

Veritas huvudkontor är i Åbo och vi vill att också du är närvarande i Åbo minst 3-4 dagar i veckan.

Blev du intresserad? Tilläggsuppgifter ger ekonomidirektör Tommy Sandås (p. 050 593 0138). Du når Tommy på tisdag 3.9 kl 8.30-9.30 och torsdag 5.9 kl 13-14. Skicka din ansökan och CV med löneanspråk senast 12.9.2019.