Vi söker en finansieringschef till Helsingfors

Helsingfors

Salkunhoitaja_rekry.jpgTill vår placeringsenhet i Helsingfors söker vi en

Finansieringschef  

Din uppgift är att ansvara för Veritas processer och placeringar i direkta kundlån och direkta finska onoterade aktier.  Du vill bli en uppskattad specialist på finansiering för företagarledda små- och medelstora bolag i Finland.

Du har erfarenhet av bolagsanalys i onoterade bolag dvs. finansiell värdering och modellbyggande samt kvalitativ analys av bolagets verksamhet och dess framtida utvecklingsmöjligheter. Du har i dina tidigare roller uppbyggd kompetens inom kreditanalys eller bokslutsanalys av små onoterade bolag, inkluderande relevant juridik och juridisk dokumentation. Kanske har du också varit med i omstrukturering eller sanering av bolag.

Du har antingen en gedigen bakgrund av låneverksamhet i en bank eller kanske har du jobbat med aktieplaceringar i onoterade bolag i Finland antingen hos en PE fond eller hos en institutionell placerare.

Du känner till de olika aktörerna inom småbolagsfinansiering i Finland genom din tidigare erfarenhet och har kanske redan ett färdigt nätverk inom detta fält. 

Vi förväntar oss att du

  • har stark kompetens i bolagsanalys, såväl finansiell som kvalitativ. Kapacitet och kompetens att bygga placeringscase och argumentera dem tydligt och koncist.
  • har förmåga att holistiskt kunna analysera potentiellt värdeskapande i bolagen samt de risker som olika bolag kommer att vara exponerade till i framtiden, inkluderande hållbarhetsfrågor.
  • har tålamod och detaljorientering som krävs i administrationen av de direkta placeringarna.
  • har starka kompetenser inom kundservice och kommunikation med kunderna.
  • är en självständig och analytisk ansvarsbärare med bra samarbetsförmåga. 
  • kan arbeta självständigt och behärskar såväl svenska som finska.

Vi erbjuder dig en utmanande och intressant uppgift som en del av ett erfaret placeringsteam och en inspirerande och motiverande arbetsatmosfär.

Arbetet inleds så snart som möjligt.

Närmare information om befattningen ger 23.05. kl 12-15 och 25.05. kl 14-16 placeringsdirektör Niina Bergring, tfn 040 8221514 eller niina.bergring@veritas.fi.

Lämna in din ansökan senast 31.05.2018.

 

Veritas är ett erfaret proffs i arbetspensionsförsäkringar. Vår verksamhet bygger på personlig kontakt och kundbetjäning. Vårt mål är att vara den bästa arbetspensionspartnern för små och medelstora företag och företagare.