Vi söker en kontaktchef till Jyväskyläregionen

Jyväskylä

Till vår expanderande företagsenhet söker vi en aktiv

Kontaktchef

med resultatansvar för att erbjuda försäkringslösningar till företag i Jyväskylä med omnejd.

Som kontaktchef bygger du upp och utvecklar starka relationer till dina kundföretag och fungerar som våra kunders betrodda samarbetspartner i arbetsgivarens och arbetstagarens pensionsfrågor. Du samarbetar även lokalt med Veritas försäkrings- och bankpartner. Arbetet förutsätter ett dynamiskt sätt att arbeta och därför fäster vi stor vikt vid dig som person.

För att vara framgångsrik kontaktchef bör du ha lokalkännedom, insikt i företagande och affärsverksamhet samt goda sociala egenskaper. Du har en högskoleutbildning och är snabb på att lära dig nya saker. Mångsidig arbetserfarenhet t.ex. inom försäkringsbranschen eller försäljning är meriterande, men branschkunnande från ett annat område kan också ge dig en trovärdig och god förutsättning att vidareutveckla ditt nätverk och kundkontakter. Tyngdpunkten i jobbet är anskaffning av nya kunder.

Vi på Veritas betjänar våra kunder på kundens språk. Vi förväntar att du kommunicerar flytande på finska, dessutom ser vi språkkunskaper i svenska och engelska som en fördel.

Vi erbjuder dig ett krävande och ansvarsfullt säljjobb, där du mångsidigt kan påverka framgången för såväl Veritas, våra samarbetspartner som dig själv. Kontaktchefen har en grundlön samt en resultatbaserad provision. I arbetet har du hela Veritas sakkunniga stöd till ditt förfogande. Placeringsorten är Jyväskylä. Arbetet innebär aktivt resande på fältet och förutsätter körkort.

Skicka din CV och ansökan via www.mercuriurval.fi, referensnummer FI-10087 senast den 18.12.2016. Förfrågningar besvaras av Mercuri Urvals konsult Philip Sjöstrand, 0400-667868.

Veritas Pensionsförsäkring är ett erfaret proffs i arbetspensionsförsäkringar. Vår verksamhet bygger på personlig kontakt och kundbetjäning. Vårt mål är att vara den bästa arbetspensionspartnern för små och medelstora företag och företagare. Mer om oss på veritas.fi.