Vi söker en kunnig innehållsredaktör

Åbo

 

Vi söker till vårt huvudkontor i Åbo för visstidsanställning en skicklig kommunikatör med fokus på vår interna och externa innehållsproduktion.

Din uppgift är att förstärka Veritas varumärke genom att skapa olika typers texter och visuellt innehåll till våra webbkanaler och sociala medier. Du har erfarenhet av videoproduktioner. Internt upprätthåller du vår goda vi-anda som intranetredaktör.

Du kommunicerar flytande på både finska och svenska. Du ser helheter och arbetar självständigt. Du har en öppen och positiv attityd till att lära dig nytt. Vi förväntar oss att du har högskoleutbildning. Erfarenhet av försäkringsbranschen är en merit.

Närmare information om befattningen ges av marknadskommunikationschef Katja Hautoniemi, tfn 045 636 6046, 2.11.2016 kl. 14–15. Lämna in din CV och ansökan med löneanspråk på vår webblankett senast 8.11.2016 på adressen.
 

Veritas Pensionsförsäkring är ett erfaret proffs i arbetspensionsförsäkringar. Vår verksamhet bygger på personlig kontakt och kundbetjäning. Vårt mål är att vara den bästa arbetspensionspartnern för små och medelstora företag och företagare. Mer om oss på veritas.fi.