Vi söker en teknisk systemexpert till Åbo

ÅBO


I ditt arbete deltar du i systemutvecklingen samt i definieringen, planeringen och genomförandet av IT-projekt. Du samordnar och medverkar i drifttagande, ändringshantering och problemlösning samt vidareutveckling inom IT-infrastrukturen.

Du jobbar i nära samarbete med både vår egen personal och våra externa partner. Du tar egna initiativ och har god organisationsförmåga, och du kan arbeta självständigt och systematiskt. Du har en öppen och positiv attityd till att lära dig nya saker. Du är samarbetsvillig och har förmåga att kommunicera och dokumentera ditt arbete. I arbetet förväntas du ha en flexibel inställning och ett brett IT-kunnande.

Arbetet förutsätter kunskap om och insikter i agil systemutveckling samt kunskap om web- och integrationslösningar. Du behärskar datakommunikation och databaser (DB2, MySQL) samt operativsystemen Linux och Windows.

Vi förutsätter att du har en lämplig högskoleexamen inom till exempel datateknik eller informationssystem. Arbetet förutsätter kunskaper i finska och engelska, och kunskaper i svenska ses som en fördel.

Vi erbjuder dig ett utmanande och ansvarsfullt arbete med självständigt ansvar och möjligheter att utveckla aktuella projekt i samarbete med experter och att bidra till Veritas framgång.

Förfrågningar besvaras av Mercuri Urvals konsult Philip Sjöstrand, 0400-667868. Skicka din CV och ansökan samt löneanspråk till  www.mercuriurval.fi, referensnummer FI-10612 senast 2.4.2017.

Veritas Pensionsförsäkring är ett erfaret proffs i arbetspensionsförsäkringar. Vår verksamhet bygger på personlig kontakt och kundbetjäning. Vårt mål är att vara den bästa arbetspensionspartnern för små och medelstora företag och företagare. Mer om oss på veritas.fi.