Vi söker indrivningsexpert

Åbo

Värdesätter du ett betydelsefullt jobb? Kom och jobba som betalnings- och indrivningsförhandlare med oss i Åbo!

Vi söker en expert i indrivning. Också pensionsbolag möter situationer, var kunderna möter betalningssvårigheter. Att indriva arbetspensionsbetalningar har ändå vissa särdrag. Din arbetsbild är bred och du sköter förutom krävande arbetspensionsförsäkrandets indrivningsfall också uppgifter krings pensionsförsäkringen gällande dina kunder. Dessutom inkluderar dina uppgifter också självständig skötsel av konkurs- och företagssaneringen

Du är den vi söker om

  • du kan arbeta självständigt,
  • du tar ansvar och är stresstålig,
  • eventuella utmanande kundservicesituationer inte skrämmer dej,
  • kundservice, såväl i skriven som i muntlig form, är nära ditt hjärta och
  • du kan arbeta både på finska och svenska.

Vi önskar att du har en grundutbildning som passar för arbetet, t.ex. en grundexamen i handel eller juridik. Tidigare erfarenhet från indrivning eller från annan utmanande kundbetjäningssituation ses som meriterande. Vi introducerar dig till befattningen och till vår bransch.

Vi hoppas att du kan börja hos oss i augusti. Lämna in din ansökan senast 18.6.2019.

Tilläggsuppgifter om tjänsten fås av personalspecialist Sonja Lillhonga antingen per telefon (tel nr 040 77 41 233) eller på e-post (förnamn.efternamn@veritas.fi). Du kan bäst nå Sonja på fredagen den 14.6 kl. 14-17.

Veritas är ett pensionsbolag som ansvarar för pensionsskyddet för cirka 100 000 människor varav 36 000 är pensionstagare. I denna uppgift placerar vi de pensionsmedel som anförtrotts oss på ett lönsamt och betryggande sätt. Bland våra kunder finns företagare, små som stora företag och samfund samt deras fortfarande verksamma och redan pensionerade anställda. Vi betjänar alla våra kunder lika: professionellt på ett människonära och flexibelt sätt! Vår särskilda passion är att främja våra försäkrades arbetsförmåga och ork i alla arbetslivets skeden.