Vi söker pensionshandläggare

Åbo

Värdesätter du ett betydelsefullt jobb? Kom och jobba som pensionshandläggare med oss i Åbo

Vi erbjuder ett självständigt och intressant arbete med lagstadgade pensionsförsäkringar och kundservice. I ditt jobb har du hand om utbetalning av pensioner och förmåner samt telefonservice. Du är en del att ett litet expertteam och du samarbetar med såväl den egna organisationen som med utomstående kontakter (bl.a. Folkpensionsanstalten, arbetslöshetskassorna och Skatteverket).

Du är den vi söker om

  • du har ett logiskt tänkesätt, håller tidtabeller och är noggrann
  • eventuella utmanande kundservicesituationer inte skrämmer dej
  • du är stresstålig
  • det är viktigt för dej att utveckla arbetssätt och samarbete
  • du kan arbeta på både finska och svenska

Vi ser gärna att du har en lämplig grundutbildning för uppgiften, gärna yrkeshögskolenivå. Tidigare erfarenhet och kännedom om Finlands socialskyddssystem räknas till fördel.

Vi hoppas att du kan börja hos oss i början av augusti. Lämna in din ansökan senast 26.5.2019.  

Tilläggsuppgifter om tjänsten fås av controller Peter Toivonen antingen per telefon (tel nr 010 550 1965) eller på e-post (förnamn.efternamn@veritas.fi). Du kan bäst nå Peter tisdagen den 14.5 kl. 15-16, fredagen den 17.5 kl. 14-15 eller tisdagen den 21.5 kl. 14.30-15.30.

 

Veritas är ett pensionsbolag som ansvarar för pensionsskyddet för cirka 100 000 människor. I denna uppgift placerar vi de pensionsmedel som anförtrotts oss på ett lönsamt och betryggande sätt. Bland våra kunder finns företagare, små som stora företag och samfund samt deras fortfarande verksamma och redan pensionerade anställda. Vi betjänar alla våra kunder lika: professionellt på ett människonära och flexibelt sätt! Vår särskilda passion är att främja våra försäkrades arbetsförmåga och ork i alla arbetslivets skeden.