Vi söker till vårt huvudkontor i Åbo en placeringscontroller

Åbo

Du jobbar i tätt samarbete med placeringsorganisationen och sköter rapporteringsuppgifter gällande placeringarna. Dina uppgifter innefattar månadsrapporteringen av masskuldebrev-, aktie-, fond- och derivataffärer och uppgifter som hänför sig till bokföring av dessa. Du kommer även att delta i olika systemprojekt och fungerar också som vikarie för de övriga i Back Office-teamet gällande vissa uppgifter.

Kännedom om derivatinstrument samt utveckling av processer gällande dessa är en viktig del av befattningen. Du är stresstålig, flexibel och utvecklingsorienterad. Jobbet kräver också siffernoggrannhet och goda Excel-färdigheter. 

Vi förväntar oss en lämplig högskoleexamen med inriktning t.ex. på redovisning eller finansiering och arbetserfarenhet från placerings- eller finansbranschen. Du kan även arbeta självständigt på finska, svenska och engelska. Erfarenhet av avkastningsberäkning och myndighetsrapportering räknas som en fördel.

Vi erbjuder Dig fast anställning och möjlighet att utvecklas inom finansbranschen tack vare mångsidiga uppgifter.  Vi önskar att Du kan börja så snabbt som möjligt.

Frågor besvaras av konsult Petra Naavalinna på Mercuri Urval, tel. 040 5191 448, gärna 28.11. kl. 16.00-17.30 eller 5.12.2016 kl. 8.00-9.30.

Vänligen skicka din ansökan och CV samt löneanspråk senast 6.12.2016 via www.mercuriurval.fi.  

 

Veritas Pensionsförsäkring är en arbetspensionsförsäkrare med stark fokus på tillväxt och en verksamhet som bygger på personlig kontakt och kundservice. Som pålitlig samarbetspartner månar vi om kundernas framtid och ser till att alltid erbjuda den bästa tänkbara försäkringslösningen. Läs mer om oss på www.veritas.fi.