Veritas i sociala medier

Var så god, här kan du bekanta dig med våra sociala kanaler! 

Vi tycker att sociala medier är en viktig informations- och diskussionskanal. Via sociala medier vill vi väcka diskussion kring vår verksamhet, publikationer och evenemang. Vi delar intressanta historier, följer nyheter och söker svar på frågor som intresserar våra kunder. 

Hur vi agerar i sociala medier styrs liksom allt annat vi gör av våra värderingar: starkt kundfokus, engagerat samarbete och lösningsinriktad attityd. Samtliga kanaler uppdateras både på svenska och på finska.

Uppdatering och moderering

Vår marknadskommunikationsavdelning följer diskussionen i våra sociala kanaler om vardagarna och svarar på frågor så fort det går. Osakliga kommentarer raderas vid behov.

Vi önskar få feedback från våra följare så att vi kan utveckla vår verksamhet. Gilla, twittra, fråga, följ, kommentera, kritisera eller plussa alltid när du känner för det!


Veritas på Facebook

Veritas Eläkevakuutus

På Facebook publicerar vi de senaste nyheterna, allt från arbetspensioner och företagande till arbetshälsa. Vi publicerar också artiklar och övrig information.


Veritas på Twitter

@veritas_fi

På Twitter deltar vi aktivt i samhällsdebatten. Genom att följa våra tweets får du aktuell information om arbetspensioner, företagande och arbetshälsa samt senaste nytt i form av Veritas nyheter och artiklar.
 


Veritas  på LinkedIn

Veritas Pension Insurance Company

Kom med i vårt nätverk så håller du dig uppdaterad kring senaste nyheter och lediga platser. Genom att diskutera skapar du kontakter med våra experter.


Veritas på Youtube

Veritas Eläke – Pension

Tycker du om att titta på videosnuttar? Då ska du vända dig till vår Youtube-kanal.