Veritas i sociala medier

Var så god, här kan du bekanta dig med våra sociala kanaler! 

Vi tycker att sociala medier är en viktig informations- och diskussionskanal. Via sociala medier vill vi väcka diskussion kring vår verksamhet, publikationer och evenemang. Vi delar intressanta historier, följer nyheter och söker svar på frågor som intresserar våra kunder. 

Hur vi agerar i sociala medier styrs liksom allt annat vi gör av våra värderingar: starkt kundfokus, engagerat samarbete och lösningsinriktad attityd. Samtliga kanaler uppdateras både på svenska och på finska.

Uppdatering och moderering

Vår marknadskommunikationsavdelning följer diskussionen i våra sociala kanaler om vardagarna och svarar på frågor så fort det går. Osakliga kommentarer raderas vid behov.

Vi önskar få feedback från våra följare så att vi kan utveckla vår verksamhet. Gilla, twittra, fråga, följ, kommentera, kritisera eller plussa alltid när du känner för det!


Veritas på Facebook

Iloista eläkettä - Glad pension

Genom att gilla sidan Glad pension får du intressant information om allt som har att göra med din egen pension eller pensionering: Hur växer pensionen, hur söker man pension och vilka ändringar är det på gång? Du kan också byta erfarenheter med andra som är i samma livssituation som du. 

Yrittäjän parhaaksi - För företagarens bästa

Som namnet avslöjar finns den här sidan till för företagarens bästa. Här hittar du tips och råd kring företagande, oavsett om du är nybörjare eller redan en gammal räv som företagare. På köpet blir du påmind om att ta hand om dina försäkringar, direkt i ditt nyhetsflöde.


Veritas på Twitter

@veritas_fi

På Twitter deltar vi aktivt i samhällsdebatten. Genom att följa våra tweets får du aktuell information om arbetspensioner, företagande och arbetshälsa samt senaste nytt i form av Veritas nyheter och artiklar.


Veritas på Google+

Veritas Eläkevakuutus

Gillar du historier? Då är Google+ rätt kanal för dig!

På Google+ publicerar vi historiesnuttar till exempel om vår verksamhet och historia. Du får också information om olika evemang och jippon.


Veritas  på LinkedIn

Veritas Pension Insurance Company

Kom med i vårt nätverk så håller du dig uppdaterad kring senaste nyheter och lediga platser. Genom att diskutera skapar du kontakter med våra experter.


Veritas på Youtube

Veritas Eläke – Pension

Tycker du om att titta på videosnuttar? Då ska du vända dig till vår Youtube-kanal.


Veritas på SlideShare

Veritas Eläkevakuutus - Veritas Pensionsförsäkring

På SlideShare finns våra presentationer, rapporter och guider. Gå och ta en titt!