Arbetshälsospecialist

Åbo

Till våra arbetshälsotjänster söker vi en arbetshälsospecialist.

Som arbetshälsospecialist är du med att utveckla framtidens arbetsgemenskaper och stöder människor att orka och fortsätta i arbetslivet. Du betjänar Veritas kunder och fungerar även som stöd i att utveckla kundens interna processer och i att hantera risker som hotar arbetsförmågan. Att resa till kunder är en väsentlig del av ditt arbete.

Vi förväntar oss att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt att du har en kreativ och inspirerande attityd till arbete. Du är även pragmatisk och kan arbeta självständigt på finska, svenska och engelska.

Du har en för uppgiften lämplig utbildning samt lång erfarenhet av uppgifter inom personalärenden eller arbetshälsovården. Kännedom av arbetarskyddsärenden är till din fördel.

Vi erbjuder dig en utmanande och intressant uppgift inom området välbefinnande i arbete och en inspirerande och motiverande arbetsatmosfär. Eftersom ditt verksamhetsområde omfattar hela Finland, kan din arbetsplats vara på annan ort än Åbo, där Veritas huvudkontor är beläget.

Arbetet inleds senast 1.6.2016.

Närmare information om befattningen ges 15.2 kl. 14–16, 19.2 kl. 9–11 och 24.2 kl. 15–17 av HRS Advisors konsult Seija Raesola, tfn 040 775 6150.

 

Lämna in din ansökan med löneanspråk senast 1.3.2016 på adressen www.hrsadvisors.fi

 

Veritas Pensionsförsäkring är en arbetspensionsförsäkrare med stark fokus på tillväxt och en verksamhet som bygger på personlig kontakt och kundservice. Som den pålitliga samarbetspartner vi är månar vi om kundernas framtid och ser till att alltid erbjuda den bästa tänkbara försäkringslösningen. Närmare information om oss finns på adressen www.veritas.fi.