Pensionshandläggare

Åbo

Vår pensionstjänst ger förhandsinformation om pensioner, behandlar pensionsansökningar samt sköter uträkningen och utbetalningen av förmåner. Som pensionshandläggare specialiserar du dig på uträkningen och ansvarsfördelningen av pensioner. Du får utbildning i dina uppgifter.

Du har en högskoleexamen som lämpar sig för uppgiften och eventuellt också erfarenhet av arbetspensioner eller socialförsäkring. Du är driftig och känner dig hemma bland siffror. Vi förväntar oss god växelverkan och samarbetsförmåga samt rätt inställning till kundservice – hos oss står kunden i centrum. Det är ett plus om du också kan svenska.

Vi erbjuder dig en utmanande och intressant uppgift bland sakkunniga inom arbetspensionsförsäkring, en inspirerande och motiverande arbetsatmosfär samt goda personalförmåner.

Arbetet inleds så snart som möjligt och pågår till slutet av september 2017.

Närmare information om befattningen ger den 3.6 kl. 10.00 - 15.00 servicechef Marjaana Vuorinen, tfn 040 722 8954.

Lämna in din ansökan senast 8.6.2016 här.

 

Veritas Pensionsförsäkring är en arbetspensionsförsäkrare med stark fokus på tillväxt och en verksamhet som bygger på personlig kontakt och kundservice. Som den pålitliga samarbetspartner vi är månar vi om kundernas framtid och ser till att alltid erbjuda den bästa tänkbara försäkringslösningen.