Portföljförvaltare

Helsingfors

Till vår placeringsenhet i Helsingfors söker vi en portföljförvaltare.

Din uppgift är att ansvara för en del av den externa portföljen samt delta i både portföljkonstruktion och allokeringsbeslut.

Vi förväntar oss att du har flexibilitet, djup och bred kännedom av placeringsverksamhet och bra kunskaper i excel. Du kan arbeta självständigt och behärskar gärna såväl engelska, svenska som finska.

Du har en för uppgiften lämplig utbildning samt minst 5 års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Internationell erfarenhet är till fördel.

Vi erbjuder dig en utmanande och intressant uppgift som en del av ett erfaret placeringsteam och en inspirerande och motiverande arbetsatmosfär.

Arbetet inleds så snart som möjligt.

Närmare information om befattningen ger 29.1 kl. 13 - 15 och 3.2 kl. 9 - 11 placeringsdirektör Niina Bergring, tfn 040 822 1514 eller niina.bergring@veritas.fi.

Lämna in din ansökan senast 14.2.2016 på adressen här.

 

Veritas Pensionsförsäkring är en arbetspensionsförsäkrare med stark fokus på tillväxt och en verksamhet som bygger på personlig kontakt och kundservice. Som den pålitliga samarbetspartner vi är månar vi om kundernas framtid och ser till att alltid erbjuda den bästa tänkbara försäkringslösningen. Närmare information om oss finns på adressen www.veritas.fi.