Veritas Eläkevakuutus ja Ingman Finance Oy sijoittivat M-Brainiin

LEHDISTÖTIEDOTE

Veritas Eläkevakuutus ja Ingman Finance Oy ovat suunnatussa annissa kumpikin merkinneet 18 prosentin osuuden verkkoviestinnän seurantaan erikoistuneen tietopalveluyritys M-Brain Oy:n osakekannasta.

Sijoituksen taustalla on kesäkuussa tehty yrityskauppa, jossa M-Brain Oy osti viestinnän seurantaa ja analyysejä tarjoavan Oy Cision Finland Ab:n. Kaupan myötä Oy Cision Finland Ab:n nimi muuttui M-Brain Media Oy:ksi. Kumpikin yritys jatkaa toimintaansa erillisinä, mutta tiiviissä yhteistyössä palvelujaan tarjoten.

”Merkittävän institutionaalisen ja yksityisen sijoittajan mukaantulo mahdollistaa molempien yhtiöiden liiketoiminnan ja tuotevalikoiman edelleen kehittämisen”, toteaa M-Brainin hallituksen puheenjohtaja Kim Nyberg. ”Runsaammat resurssit sekä suurempi asiakasvolyymi tehostavat M-Brainin oman haku- ja kieliteknologian kehittämistyötä sekä ryhmän kasvua ja kansainvälistymistä.”

”M-Brainissa yhdistyvät media-alan pitkä kokemus ja tekninen huippuosaaminen. Me näemme M-Brainissa erittäin suurta potentiaalia niin nykytilanteessa kuin yrityksen kehitysnäkymiäkin ajatellen. Yhä älykkäämpi tiedon kerääminen, analysointi ja välittäminen edustaa meistä sekä kaupallista tulevaisuutta että sitä teknologian suuntaa, jonka tärkeyden uskomme kasvavan”, sanoo Veritas Eläkevakuutuksen sijoitusjohtaja Staffan Sevón.

Huipputeknologiaa tulevaisuuden menestyjille

M-Brain Oy on Suomen johtava media- ja verkkoseurantaan sekä analyyseihin erikoistunut tietopalveluyritys. Täysin suomalaisessa omistuksessa oleva M-Brain Oy käyttää palvelujensa tuottamiseen itse kehittämäänsä teknologiaa, joka perustuu uusimpiin hakukonemenetelmiin ja tutkimustuloksiin koneoppimisen alalla.

”Tiedon merkitys organisaatioiden menestystä mahdollistavana tekijänä kasvaa kaiken aikaa, ja uskomme vahvaan kasvuun edustamallamme toimialalla. Uudessa kokoonpanossa pystymme tarjoamaan entistä tehokkaampia ratkaisuja tietojohtamiseen ja tiedon hyödyntämiseen yritysten kaikissa funktioissa”, sanoo Kim Nyberg.

VERITAS ELÄKEVAKUUTUS
Markkinointiviestintä

 

Lisätietoja
Sijoitusjohtaja, Staffan Sevón, puh. 010 550 1899, 040 772 7834, Veritas Eläkevakuutus
Hallituksen puheenjohtaja Kim Nyberg, puh. 0400 430 538, M-Brain Oy

 

M-Brain Oyon verkkoviestinnän seurantaan erikoistunut business intelligence -yhtiö. M-Brainin palvelu yhdistää talon sisällä kehitetyn hakuteknologian ja ihmisen tekemän uutisten arvioinnin, muokkauksen ja analyysin. Yhtiö tuottaa asiakkailleen nopeaa ja relevanttia tietoa päätöksenteon tueksi. Lisätietoa osoitteessa www.m-brain.com.

Oy Ingman Finance Ab on pääasiassa pörssiosakkeisiin mutta myös muihin kohteisiin sijoittava Ingman Group Oy Ab:n kokonaan omistama yhtiö.

Veritas Eläkevakuutuson työeläkevakuuttamisen ammattilainen. Meillä on kokemusta lakisääteisten eläkevakuutusten hoidosta jo vuodesta 1962, jolloin työeläkkeitä koskeva laki tuli voimaan. Veritas Eläkevakuutus tarjoaa henkilökohtaista, ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista palvelua työeläkkeisiin ja työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Lisätietoa Veritas Eläkevakuutuksesta osoitteessa www.veritas.fi.