Veritaksen jouluikkunat valmistuivat yhteistyöllä

Veritaksen pääkonttorin ikkunat ovat jälleen saaneet jouluisen ilmeen. Havuköynnösten, jouluvalojen, tonttujen ja lahjapakettien toivotaan tuovan hyvää joulumieltä kaikille ohikulkijoille.  

Perinteinen jouluikkunatempaus toteutettiin nyt jo viidettä vuotta peräkkäin. Tuttuun tapaan jouluinen ilme rakennettiin yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Tällä kertaa ikkunoiden suunnittelusta ja koristelusta vastasivat FC Inter, Folksam, Pohjantähti sekä Turun Yrittäjät. Myös Veritaksen oma henkilökunta koristeli yhden ikkunan.

Avajaisia vietettiin melko synkeässä säässä, mutta räntäsade ei lannistanut paikalle kerääntynyttä yleisöä. Joulutunnelmasta pitivät huolen mieskuoro Brahe Djäknarin lauluesitys, kuuma glögi ja herkulliset piparkakut.

Veritaksen toimitusjohtaja Jan-Erik Stenman kiitti avajaispuheessaan yhteistyökumppaneita osallistumisesta ja toivoi jouluikkunaperinteen jatkuvan tulevinakin vuosina.

Jouluikkunoita voi käydä ihastelemassa tästä päivästä alkaen aina nuutinpäivään saakka Veritaksen pääkonttorin edustalla osoitteessa Olavintie 2, Turku.

Jouluikkunoiden myötä toivotamme kaikille mukavaa pikkujouluaikaa!

20161124_jouluikkuna-avajaiset_2083-screen.jpg