Tänään vietetään yrittäjän päivää – onnea kaikille yrittäjille!

Yrittäjät ja yrittäminen ovat olleet suomalaisen yhteiskunnan kantavia voimia koko satavuotisen historiamme ajan. Juhlistamme yrittäjiä heidän omana päivänään nostamalla lipun salkoon päänkonttorillamme Turussa.

”Iloitsemme jokaisesta uudesta aloittavasta yrittäjästä ja heidän palkkaamastaan työntekijästä. Vaikka suhdanteet eivät ole viime vuosina kohdelleet maatamme hyvin, ovat pk-yritykset vetäjineen jaksaneet puurtaa. Moni työpaikka syntyykin tätä nykyään pk-sektorille”, Veritaksen toimitusjohtaja Carl Pettersson sanoo.

Veritaksen ja yrittäjien yhteinen matka ulottuu reilusti yli sadan vuoden taa. Alkutaipaleen jälleenvakuutustoiminta ja myöhemmin valikoimaan kuuluneet henkivakuutukset ovat nyt historiaa. Vuodesta 1970 Veritas on tarjonnut yrittäjille YEL-vakuutuksia.

”Haluamme Veritaksessa olla mukana edesauttamassa yrittäjien menestystä tarjoamalla heille tutkitusti alan parasta neuvontaa ja palvelua työeläkeasioissa. Nimeämme jokaiselle asiakkaallemme oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voi keskustella miten YEL-vakuutuksen avulla voi varautua pahan päivän varalle”, Pettersson kertoo.

YEL onkin yksi yrittäjän tärkeimmistä vakuutuksista, Pettersson muistuttaa.

”YEL saattaa vaikuttaa yrittäjän arkeen jo huomattavasti paljon ennen eläköitymistä muun muassa sairauspäivärahan ja YEL-työtulon kytköksen myötä. Toiminnan ja tuotantolaitosten ja -välineistön lisäksi yrittäjän tulee vakuuttaa itsensä – ilman yrittäjän työpanosta monen pienemmän yrityksen matka katkeaisi lyhyeen.”

Onnea kaikille yrittäjille!

Yrittajat_yrittajanpaiva_2017.png