Veritas on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Veritas pääsi 9. sijalle Suomen innostavimmat työpaikat -listauksessa vuonna 2016. Listauksen toteutti tutkimus- ja konsultointiyritys Corporate Spirit.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen saaneet organisaatiot ovat vuoden 2016 aikana toteutetun henkilöstötutkimuksen perusteella saavuttaneet korkean tason henkilöstön omistautuneisuudessa. Näistä yrityksistä erottui 24 lähes 200 suomalaisen organisaation joukosta. Veritas sai vuoden 2016 tutkimuksessa hyvän AA+-tuloksen. Jäimme vain 0,1 yksikköä parhaasta AAA-tuloksesta.

Suomen innostavimpana työpaikkana palkittiin Suomalainen kirjakauppa 8.2.2017 Finlandia-talolla järjestetyssä tilaisuudessa. Veritas Eläkevakuutus pääsi hienosti sijalle 9. Edellisenä vuonna olimme sijalla 16. Henkilöstötyytyväisyys nouseekin Veritaksella selvästi yli Suomen toimihenkilönormin; tuloksemme on 74,5 ja toimihenkilönormi puolestaan sijoittuu 66,7 pisteeseen.

Suomen innostavin työpaikka -tunnustus on työelämätunnustus työpaikoille, joissa ihmiset voivat ja haluavat tehdä parhaansa organisaatiolle tärkeiden päämäärien saavuttamiseksi. Näissä työpaikoissa on korkea henkilöstön omistautuneisuus ja niissä kehitetään toimintaa pitkäjänteisesti yhdessä henkilöstönsä kanssa.

”Uskomme vakaasti, että henkilöstömme innostuneisuus näkyy ja kuuluu asiakaspalvelussamme, joka on alan paras. Näillä kahdella mittarilla on selvä yhteys”, talousjohtaja Tommy Sandås kertoo.

Lue lisää palkituista organisaatioista ja Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksesta.