Esimies, ota haltuun coachaava ote

Nykypäivän työelämässä esimies on myös valmentaja. Hän ei anna valmiita vastauksia tai tuo itseään esiin, vaan toimii enemmän taustalla: kuuntelee, rohkaisee, inspiroi ja innostaa.

Valmentavalla otteella johdetut alaiset eivät sokeasti tee mitä käsketään, vaan etsivät itse parhaat mahdolliset ratkaisut − ja saavat kaupanpäälle merkityksellisyyden kokemuksia ja lisää motivaatiota.

Mikäli haluat itse kehittyä coachaavana esimiehenä, osallistu maksuttomaan Esimiestyön seminaarisarjaamme, joka järjestetään Helsingissä 7.6.2018. 

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät tapahtumakalenteristamme.

Kannusta työntekijä voimaan paremmin

Seminaaripäivänä tarjolla on käytännön harjoitteita, uusia ideoita ja mahdollisuus peilata omaa tilannetta muihin.

”Asiantuntijoiden vinkit herättelevät osallistujat pohtimaan, millä tolalla asiat heidän omissa organisaatioissaan ovat”, kertoo työhyvinvoinnin asiantuntija Minna Bliss.

Lisäksi seminaarissa keskustellaan siitä, miten esimies voi kannustaa alaisiaan pitämään parempaa huolta fyysisestä työkyvystään.

”Elämänmuutokseen tarvitaan motivaatiota, ja esimies voi olla siinä oleellinen tuki! Kerromme esimerkkien avulla miten motivointi tai sen puute parhaimmillaan ja pahimmillaan näkyvät työpaikoilla.”

Seminaaripäivä on jatkoa huhtikuussa pidetylle Esimiestyön seminaarisarja 1:lle. Koulutukset ovat kuitenkin itsenäisiä kokonaisuuksia, joten voit tulla paikalle, vaikka ykkösosa olisi jäänyt sinulta väliin.