Haluatko mukaan kehittämään verkkopalvelua yrittäjille ja työnantajille?

Uudistamme parhaillaan TyEL- ja YEL-asiakkaittemme VerNet-verkkopalvelua. Jotta palvelusta tulisi juuri asiakkaiden tarpeita vastaava, haluamme kutsua sinut mukaan kehittämään sitä kanssamme.

”Järjestämme ainakin niin sanottua pöytätestausta, eli asiakas pääsee ihan käytännössä tietokoneen äärelle kokeilemaan palvelun käyttöä. Meitä kiinnostavat kaikki huomiot, oli kyse sitten siitä, onko palvelu mukava käyttää tai mitä eri toimintoja sieltä löytyy ja missä järjestyksessä. Testaus ei vaadi tietoteknistä tai muuta osaamista”, kertoo suunnittelupäällikkö Anne-Mari Angervo.

Testaustilaisuudet pidetään pääkonttorillamme Turussa, mutta tarkat ajankohdat vahvistuvat vasta myöhemmin talvella. 

”Mukaan voi kuitenkin huoletta ilmoittautua nyt, ja me otamme sitten yhteyttä, kun ajankohdat ovat selvillä. Jos kyseinen ajankohta ei sovi, voi jättäytyä pois. Kyse on yleensä maksimissaan tunnin mittaisista tilaisuuksista.”

Jos kiinnostuit ja sinulla on YEL- tai TyEL-vakuutus meillä, ota yhteyttä Anne-Mariin joko sähköpostitse anne-mari.angervo@veritas.fi tai soita hänelle numeroon 040 738 7073. 

”Toivottavasti mahdollisimman moni lähtisi mukaan vaikuttamaan. Mitä erilaisempia testaajia meillä on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä kaikkien asiakasryhmien tarpeet tulevat huomioiduiksi. Me voimme tehdä valistuneita veikkauksia, mutta kyllä asiakas tietää aina itse parhaiten, mitä hän tarvitsee.”

Keskiviikkona 31. tammikuuta pidettiin jo ensimmäinen testitilaisuus VerNetin tiimoilta. Viisi asiakastamme otti puolen tunnin ajan ensituntumaa uuden palvelun koeversioon ja antoi sitten palautetta. Lue  osallistujan mietteitä Facebook-sivultamme.

Uudistettu VerNet-verkkopalvelu avataan näillä näkymin tammikuussa 2019.