Työelämän Forum tulee taas − ilmoittaudu mukaan jo nyt

Ilmoittautuminen Työelämän Forum 2018 -tapahtumaan eli TEF:iin on alkanut. Seminaaripäivä pitää sisällään timanttista tykitystä työelämän eri puolista human intelligence -teemalla. Tapahtuma on asiakkaillemme maksuton.  

TEF järjestetään Finlandia-talolla Helsingissä 4.10.2018. Ilmoittautuminen onnistuu tapahtumakalenterimme kautta.

”Olemme innoissamme seminaarin ohjelmasta Luvassa on mitä mielenkiintoisimpia esiintyjiä ja puheenvuoroja”, kertoo Veritaksen työhyvinvointipäällikkö Minna Lundström.

Päivän aloittaa aivotutkija Katri Saarikivi, joka puhuu empatiataidoista ja tunneälystä älylaitteiden myllerryksessä - eli siitä, miten aivomme muokkautuvat digiaikakaudella. Sen jälkeen ääneen pääsee arvostavasta johtamisesta puhuva Ari Rämö ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista luennoiva Anna-Leena Toivanen.

”Uskon johtajien saavan useammankin ahaa-elämyksen Arin puheenvuoron aikana. Anna-Leenan esiintyminen taas aktivoi monellakin tapaa, vinkkaa Lundström.

Lounaan jälkeen kuullaan vielä filosofi Frank Martelaa, joka ratkoo merkityksellisyyden mysteeriä ja kirjailija-koomikko Marjo Rantasta, joka paljastaa, miksi tunnelma ja kokemukset ovat avain menestykseen.

”Luvassa on sähäköitä puheenvuoroja ja hyvää fiilistä. Tämä on hyvin Veritaksen näköinen päivä: olemme nostaneet keskiöön ihmisläheisyyden ja inhimilliset taidot. Ilman niitä emme pärjää tekoälyn ja digitaalisuuden valtaamassa työelämässä.”

Hyvä tilaisuus verkostoitua

TEF 2018 tarjoaa myös puitteet verkostoitumiselle ja vertaistuelle. Päivään on varattu aikaa vapaalle seurustelulle.

”Jo viime vuonna osallistujat ilahtuivat mahdollisuudesta verkostoitua, joten tänä vuonna aikaa ajatustenvaihdolle on varattu enemmänkin. Finlandia-talo tarjoaa paljon luontevia kohtaamispaikkoja ja tutustuminen käy kuin itsestään”, kertoo vakuutusyhteyspäällikkö Jaana Lehikoinen.

Käy katsomassa tunnelmia viime vuoden TEF:istä.