Henkilöstö innolla mukana kehittämässä uuden pääkonttorin työtiloja

vastuullista_kasvua.jpg

Uuden ekotehokkaan Kupittaan pääkonttorimme suunnittelu on kovassa vauhdissa jo monella rintamalla. Kaikki veritaslaiset osallistuvat suunnitteluun rakennusprojektin aikana. Yhtenä tärkeänä osana tulevaisuuden työympäristömme kehittämisessä ovat työpajat, joissa pohdimme mihin uudet tilamme taipuvat ja millaiset ratkaisut palvelevat työntekoa parhaiten.

Työpajoihin osallistui yhteensä 50 työntekijää. Työntekijät pohtivat ryhmissä millainen työympäristö tukisi työpäivän kulkua parhaalla mahdollisella tavalla. Pelin avulla soviteltiin erilaisia konkreettisia kalusteratkaisuja Veritaksen käyttöön tuleviin kerroksiin. 

-Oli kiva ja antoisa iltapäivä! Hienoa että työntekijät saavat olla mukana vaikuttamassa, kertoo työpajaan osallistunut eläkekäsittelijä Elena Andelmin-Salo

- Veritaslaiset ottivat haasteen vastaan ja löysivät uusia oivalluksia työympäristön lisäksi myös työprosesseihin, kehuu henkilöstöjohtaja Jenni Kosunen. Odotankin innolla, miten sisustussuunnittelijat ja kaikki veritaslaiset jatkotyöstävät työpajojen tuloksia.

 

Veritaksen pääkonttorin Trivium Retoriikan arvioitu valmistumisaika on lokakuu 2020. Rakentamista voi seurata livenä myös webkameran välityksellä, sivustolla https://www.triviumretoriikka.fi/