Työhön hyvinvointia jo 300 koulutuksen voimin

Työhyvinvointikorttikoulutuksessa

Nyt on aihetta iloon! Veritas on järjestänyt asiakkailleen jo 300 koulutusta, joissa lisätään hyvinvointia työpaikoilla.

Työhyvinvointi ja sen kehittäminen yhdessä oli Nlight -nimisen yrityksen agendalla, kun työkykyasiantuntijamme Johan Treuthardt piti 300. Veritaksen järjestämän Työhyvinvointikorttikoulutuksen.

NLight:n maajohtajan, Heikki Ihalaisen mukaan koulutuspäivällä pyrittiin vaikuttamaan erityisesti työyhteisön vuorovaikutuksen kehittämiseen. Iloisista ilmeistä ja koulutuspalautteista voidaan päätellä, että tilaisuus oli kokonaisuudessaan toimiva. 

Työelämän jatkuva kehittäminen on ollut Veritaksen ja asiakkaidemme yhteinen tavoite jo monta vuotta. Kun vuonna 2012 tarjoutui mahdollisuus ryhtyä Työturvallisuuskeskuksen kouluttajakumppaniksi, yhteistyötä ei tarvinnut kauan miettiä - uusia juttuja on aina kiva kokeilla!

"Kokeilu ja kumppanuus kannattivat, sillä koulutuksesta tuli nopeasti yksi Veritaksen suosituimpia koulutuksia. Kehittämisyhteistyö kumppanimme kanssa on jatkunut tiiviinä jo vuosien ajan", Veritaksen työkykyasiantuntija Minna Lundström toteaa.

Yhdessä tekeminen palkitsee!

Mistäköhän moinen innostus aiheeseen kumpuaa?

"Ehkä siitä, että työpaikan asiat kiinnostavat ja puhututtavat. Kerrankin saadaan käyttää kokonainen päivä yhteisten asioiden käsittelyyn, niin mikä sen parempi", Johan pohtii.

Sen lisäksi, että on ollut mukavaa tavata ihmisiä eri puolella Suomea, on ollut palkitsevaa olla osana asiakkaiden pohdintoja työhyvinvoinnin kehittämisestä. Kaikissa koulutustilaisuuksissa löydetään joko pienempiä tai isompia kehittämisen kohteita.

"Mikä sen parempi työelämän näköalapaikka, kuin päästä seuraamaan kouluttajana, miten ideoista ja ajatuksista pikkuhiljaa jalostuu timantteja arkea helpottamaan", toteaa työhyvinvointiin ja työkykyjohtamiseen intohimoisesti suhtautuva Johan.

Kolmensadan koulutuksen ja tuhansien koulutuskohtaamisten jälkeen on helppo hymyillä; asiakkaamme ovat ottaneet Työhyvinvointikorttikoulutuksen omakseen ja haluavat olla mukana kehittämässä työtä ja työyhteisöjä aina vaan parempaan suuntaan.

Kiitos kaikille koulutuksiimme osallistuneille ja kumppanillemme, haluamme tulevaisuudessakin luoda kanssanne parempia työpaikkoja!