Tule mukaan virtuaalisille maanantaikahveille – ensimmäisen kerran kahvitellaan 20.4.

Maanantaikahvit_uutinen_0.png

Koronaepidemian vuoksi kaikenlaiset tapahtumat on peruttu, mutta tarve ajatustenvaihtoon, oppimiseen ja vertaistukeen ei ole kadonnut mihinkään. Veritas onkin päättänyt järjestää virtuaalisten aamukahvien sarjan, jossa keskustellaan johtamisen tavoista ja käytännöistä positiivisessa hengessä.

”Haluamme tukea johtajia tässä epävarmassa tilanteessa”, Veritaksen työhyvinvointipäällikkö Minna Lundström kertoo. ”Maanantaikahvien tarkoituksena on tarjota osallistujille tsemppiä ja inspiraatiota alkavaan työviikkoon.”

Lundströmin vetämillä maanantaikahveilla keskustellaan joka viikko eri aiheista eri puhujien kanssa. Ensimmäisillä aamukahveilla 20.4. mukana on Veritaksen toimitusjohtaja Carl Pettersson, joka kertoo mietteitään Veritaksen johtamisesta korona-aikana ja siitä, millaisia hyviä käytäntöjä poikkeustilasta voi viedä mukanaan uuteen arkeen.

”Järjestämme vartin mittaiset kahvit joka maanantai klo 8.15 juhannukseen asti”, Lundström sanoo. 

Osallistuminen on maksutonta mutta sinun on ilmoittauduttava mukaan, jotta saat linkin kahvihuoneeseen.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Osallistu ensimmäisille kahveille >

Päivitämme tietoa seuraavista kahveista sivulle veritas.fi/maanantaikahvit sitä mukaa, kun puhujat ja aiheet varmistuvat. Voit kuitenkin ilmoittautua mukaan kaikille kahveille vaikka heti. Nähdään linjoilla!