Virtuaalisten maanantaikahvien sarja päättyi – koulutukset jatkuvat syksyllä

Minna_koulutukset_24062020_0.png

Veritas järjesti keväällä virtuaalisten maanantaikahvien sarjan, jossa keskusteltiin johtamisen tavoista ja käytännöistä positiivisessa hengessä. Viimeisillä kahveilla 15. kesäkuuta vieraana oli Veritaksen toimitusjohtaja Carl Pettersson.

”Maanantaikahveilla on kahviteltu yhdessä asiakkaiden, kumppanien, veritaslaisten ja vierailevien tähtien kanssa”, kertoo kahvihetkiä luotsannut Veritaksen työhyvinvointipäällikkö Minna Stenman.

Veritaksen muutkin koulutukset on kevään ajan järjestetty webinaareina. 

”Olemme saaneet webinaareista hienoa palautetta. Syksyllä palaamme taas lähikoulutuksiin, mutta webinaarejakin on vielä ohjelmassa.”

Poikkeusolot ovat näkyneet niin Veritaksen kuin asiakkaidenkin arjessa. Veritaksen työkykyasiantuntijat Katri Wänninen ja Johan Treuthardt ovat koonneet yhteen havaintoja asiakkaiden kokemuksista kevään ajalta.

”Tulokset osoittavat, että poikkeusaika on parantanut viestintää monessa organisaatiossa ja myös esimiestyö on koettu paremmaksi kuin normaalioloissa”, Stenman toteaa. ”Yhteisöllisyyden tunne on kuitenkin kokenut kolauksen, joten siihen kannattaa panostaa lomien jälkeen.” 

Veritaksen koulutukset jatkuvat taas elokuussa. Syksyllä järjestetään koulutuksia muun muassa työyhteisötaidoista, ammatillisesta kuntoutuksesta sekä työkykyjohtamisesta.

Tutustu koulutuksiin >