Uusi Veritaksessa: Anders Dahlqvist urheilee ja kehittää sujuvia prosesseja

 

Anders-Dahlqvist_webbpx.jpg

Kuka olet ja mitä teet Veritaksessa?

Nimeni on Anders Dahlqvist ja olen aloittanut Veritaksessa CPO:na eli prosessijohtajana. Olen syntynyt ja kasvanut Kokkolassa ja asun vaimoni Päivin kanssa Espoossa. Meillä on kaksi aikuista poikaa ja perheeseen kuuluvat myös englanninbulldogit Bentley ja Morris. 

Mikä on taustasi ja mitkä opit haluat tuoda Veritakseen?

Olen opiskellut Teknillisessa Korkeakoulussa (Aalto-yliopisto) ja olen koulutukseltani lentotekniikan diplomi-insinööri (M.Sc Eng). Olen ollut kesätöissä lentotekniikan alan yrityksissä, mutta finanssiala houkutteli minua varhaisessa vaiheessa mielenkiintoisine tehtävineen ja haasteineen. Käytännössä olen ollut töissä finanssialalla koko urani aikana. LinkedIN:ssä löydät enemmän tietoa työhistoriastani  (https://www.linkedin.com/in/dahlqvistanders/). Jaan profiilini ja verkostoidun mielelläni. 
 
Minulla on laaja kokemus finanssialalta, jossa olen ollut projektitehtävissä, kehittänyt järjestelmiä, toiminut esimiehenä ja ollut johtotehtävissä. Uskon, että aikaisemmat kokemukset ovat hyödylliset uusissa tehtävissäni Veritaksessa. Odotan innolla että pääsen käärimään hihat yhdessä muiden veritaslaisten kanssa. 

Mistä nautit vapaa-ajallasi?

Vapaa-aikanani vietän mielelläni luonnossa hiihtäen, pyöräillen, rullaluistellen, hölkäten ja juosten polkuja pitkin. Käyn myös salilla. Sivistän itseäni lukemalla kirjoja ja lehtiä. Aloitin myös hiljattain ranskan kielen verkkokurssin, koska kielitaitoni ranskan osalta on ruostunut sitten opiskeluaikojen.

Veritas haluaa olla yhä vastuullisempi, mitkä ovat arjen ekovinkkisi?

Työmatkani teen tavallisesti pyöräillen, rullaluistellen tai joukkoliikennettä käyttäen. Koska asun Espoossa liikun pääosin kodin ja Turun välillä junalla. Pyrin myös huomioimaan hiilijalanjäljen teoissani ja valinnoissani. Pienillä teoilla voimme yhdessä vaikuttaa ilmastomme hyväksi.

Mikä on lempipaikkasi?

Viihdyn parhaiten kotona. Luonto metsineen, polkuineen ja hiihtolatuineen on kivenheiton päästä ulko-ovesta, toisella puolella katua.