Uusi Veritaksessa: Sonja Store Vaasassa kohtelee joka asiakasta yksilönä

Sonja-Store-900-489px.jpg

Kuka olet ja mitä teet Veritaksessa?

Nimeni on Sonja Store, olen Kokkolasta kotoisin oleva kahden lapsen äiti joka on asunut Vaasassa jo 15 vuotta. Aloitin elokuussa Veritaksen vakuutusyhteyspäällikkönä Vaasassa, työpisteeni on Vaasan Fennian tiloissa. 

Mikä on taustasi ja mitkä hyvät opit haluat tuoda Veritakseen?

Olen työskennellyt rahoitusalalla yli 14 vuotta. Aloitin pankin asiakaspalvelussa, josta siirryin vahinkovakuutusyhtiöön, jossa työskentelin yhteyspäällikkönä, palvelupäällikkönä ja yritysmyyntipäällikkönä vanhan Vaasan läänin alueella.

Olen aikaisemmissa työtehtävissäni ollut paljon tekemisissä asiakaspalautteiden ja asiakastyytyväisyyden kanssa, joten voisin varmasti olla Veritaksessakin apuna niiden kehittämisessä.  

Mikä on tärkeää asiakkaiden palvelussa?

Mielestäni on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilönä ja kuunnella häntä oikeasti, jotta ymmärtää hänen tarpeet. Pitää itsekin olla utelias ja kysellä lisätietoja, jotta voi oppia tuntemaan asiakas ja yrityksen toimintaa paremmin. 

Mistä nautit vapaa-ajalla?

Vapaa-aikaani vietän pitkälti kotona perheen kanssa. Nautin myös ulkoilusta, lenkkeilystä ja hiihtämisestä, lisäksi laulan pop/ rock -kuorossa, mikä on hyvää vastapainoa toimistotyölle.

Veritas haluaa olla yhä vastuullisempi, mitkä ovat arjen ekovinkkisi?

Lentomatkustamisen vähentämisellä on suuri vaikutus. Seuraavan kaukomatkan sijaan kannattaakin suunnata kesällä esimerkiksi Viron Pärnuun autolla, kuten me teimme tänä kesänä. Sieltäkin löytyy pitkä ja hieno hiekkaranta. Käytä myös sähköisiä kanavia paperipostin sijaan aina kun mahdollista.

Mikä on lempipaikkasi?

Viihdyn parhaiten kotonamme Vaasassa, mutta kaipaan myös ajoittain lapsuuteni maalaismaisemiin Kokkolaan. Pyrin kävelemään omassa metsässä aina kun kyläilen vanhempieni luona, siellä rentoudun kunnolla.