Asiakaspalvelua koronan aikaan

LindaSonjaAsa-900.jpg

Veritaksen vakuutusyhteyspäälliköt Sonja Store, Linda Mattsson ja Åsa Bergendahl  ovat nähneet läheltä, kuinka koronavirus vaikuttaa yrittäjiin ja yrityksiin. Kysyimme heiltä, miten korona on näkynyt Veritaksen asiakaspalvelussa ja kuinka Veritas on voinut auttaa. 

Korona on ravistellut yhteiskuntaamme, kuinka tämä näkyy Veritaksen asiakaspalvelussa?

Kun eläkealalla tiedotettiin pidennetyistä maksuajoista koronakriisin aikana, huomasimme selkeän kasvun asiakaskontakteissa kaikissa palvelukanavissa. Olemme hoitaneet asiakaspalvelun sujuvasti etänä kotoa käsin. 

Mitä murheita meidän yrittäjäasiakkailla on ollut ja miten olemme voineet auttaa?

Asiakkaat ovat avoimesti kertoneet koronan negatiivisista vaikutuksista heidän toimintaansa. Olemme myöntäneet laskuille maksuaikoja, emmekä pääsääntöisesti ole aloittaneet perintätoimia. Lisäksi olemme tarjonneet mahdollisuutta takaisinlainaan ja olleet joustavia maksujen kanssa. 

Veritas panostaa henkilökohtaiseen palveluun – kuinka arvokasta se on ollut viime aikoina?

Koska asiakkailla on henkilökohtainen neuvoja, on kynnys ottaa yhteyttä meihin matala. Asiakkaat ovat arvostaneet sitä, että meidät tavoittaa helposti ja nopeasti.   

Kuinka yrittäjät ovat reagoineet saamaansa apuun?

He ovat olleet helpottuneita, kun olemme olleet avuksi näinä vaikeina aikoina. Heillä on paljon muutakin mietittävää kuin eläkevakuutusmaksut.

Veritas tahtoo kuunnella ja tulla jatkuvasti paremmaksi, mitä olemme oppineet koronakriisistä?

Etunamme on olla pienempi organisaatio, jolloin voimme reagoida nopeasti ja olla joustavia. Meidän kaikkien arki on muuttunut ja kriisi on koskettanut suurta osaa yrityksistä alasta riippumatta. Kaikki ovat joutuneet sopeutumaan tavalla tai toisella.