Uusi Veritaksessa: Nella Lindellille työkyvyn tukeminen on sydämen asia

NellaLindell_nosto.png

Kuka olet ja mitä tulit tekemään Veritakseen? 

Olen Nella Lindell ja aloitin Veritaksen työkykytiimissä työkykyasiantuntijana 9.3.2020. Ensimmäiset päivät vietin Turussa mutta pääsääntöisesti tulen istumaan Vaasassa.

Minkälainen taustasi on ja mitä hyviä käytäntöjä tuot Veritakseen? 

Olen koulutukseltani valtiotieteiden- ja kauppatieteiden maisteri. Muutin alun perin Vaasaan opiskelemaan kehityspsykologiaa Åbo akademille ja tämän myötä erikoistuin työpaikkapsykologiaan. Innostuin alasta kovasti ja jatkoinkin valmistuttuani vielä henkilöstöjohtamisen linjalla Vaasan yliopistossa. Viimeiset neljä vuotta olen työskennellyt ammatillisen kuntoutuksen parissa, ensin konsultin roolissa ja myöhemmin palvelupäällikkönä. Tämän myötä myös Veritas on tullut minulle tutuksi. Minusta on todella hienoa päästä työskentelemään työkyvyn tukemisessa ja tulenkin tekemään töitä täydellä sydämellä.

Mistä nautit vapaa-ajallasi? 

Vapaa-ajalla pyrin harrastamaan monipuolisesti liikuntaa. Tykkään käydä juoksemassa, joogassa ja salilla. Luonnossa liikkuminen tuo lisäenergiaa ja pitkät metsäkävelyt ovat mieluisia. Tämän lisäksi soitan kitaraa ja laulan myös yhdessä big band -tyyppisessä kokoonpanossa nimeltä Gubbrockarna. Gubbrockarna on toiminut Vaasassa jo yli 20 vuotta ja meitä on noin 25 jäsentä. Bänditreenipäivä onkin ehdottomasti viikon paras päivä. 

Veritas haluaa olla yhä vastuullisempi toimija, mitkä ovat arjen ekovinkkisi?

Pyrin ostamaan kotimaista ja lähituotettua luomuruokaa aina kun se on mahdollista. 

Mikä on lempipaikkasi? 

Yksi paikka on ylitse muiden ja se on kyllä oma koti.