Uusi Veritaksessa: Soile Riisiö kehittää Veritaksen digipalveluja

SoileRiisio_nosto.png

Kuka olet ja mitä teet Veritaksessa?

Olen Soile Riisiö ja aloitin kehityspäällikkönä Veritaksessa 1.5.2020. Tiimimme vastuulla on digitaalisten palveluiden kehittäminen. Asun Naantalissa perheeni kanssa, johon kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias tytär sekä 4-vuotiaat kaksospojat ja koira. Isovanhemmat asuvat täällä lähellä ja heistä on suuri apu mm. lasten hoitamisessa ja harrastuksiin kuskaamisissa.


Mikä on taustasi ja mitkä opit haluat tuoda Veritakseen?

Siirryin Veritakseen Oma Säästöpankista, jossa vastuullani oli digipalveluiden kehittäminen ja konttorikanavan palvelut. Rahoitusalalla olen työskennellyt yhteensä n. 15 vuotta ja lisäksi pankin IT-toimittajalla 5 vuotta. Rahoitusalalla palveluiden kehittäminen on erittäin säänneltyä, kuten vakuutusalalla. Laaja-alainen asioiden huomioon ottaminen on oma vahvuuteni, josta toivon olevan täällä hyötyä.


Mistä nautit vapaa-ajallasi?

Pidän matkustamisesta ja sitä on tullut tehtyä todella paljon. Viime syksynä löysimme aivan ihanan saaripaikan ja päädyimme mökin omistajiksi. Nyt koronan aikana mökki tuleekin hyvään käyttöön, kun ulkomaille ei ole halua matkustaa. Mökki, veneily ja saaristo on minulle ja perheelleni rakkaita asioita. Lisäksi vapaa-aika kuluu omien ja lasten urheilullisten harrastusten parissa.


Veritas haluaa olla yhä vastuullisempi, mitkä ovat arjen eko-vinkkisi?

Olen tietoisesti vähentänyt mm. muovin käyttöä ja otan kauppareissulle mukaan kestokassin. Kierrätämme muovit ja pahvit, joita talouteen kertyy hurja määrä. Hankimme vuosi sitten myös sähköauton, josta on vain positiivista sanottavaa. Suosittelen kokeilemaan!


Mikä on lempipaikkasi?

Lempipaikkani on ehdottomasti oma koti Naantalissa sekä mökkimme Turun saaristossa. Molemmissa paikoissa voi nauttia postikorttimaisesta luonnosta suoraan omista ikkunoista.