Uusi Veritaksessa: Suvi Asikainen on Veritaksen uusi viestintäasiantuntija

SuviAsikainen-900.jpg

Kuka olet ja mitä tulit tekemään Veritakseen?

Olen Suvi Asikainen ja aloitin työt viestintäasiantuntijana Veritaksessa 20.1. Vastuualueenani on erityisesti sijoitustoimintaan liittyvä viestintä, mutta hoidan muitakin viestinnän tehtäviä. 

Mikä on taustasi ja mitkä opit haluat tuoda Veritakseen?

Siirryin Veritakseen Valtiokonttorista, jossa vastasin valtion rahoitustoimiin (muun muassa valtion lainanottoon ja velanhallintaan) liittyvästä viestinnästä. Olen työskennellyt viestijänä myös ulkoministeriössä ja kääntäjänä Euroopan keskuspankissa. 

Tuen mielelläni asiantuntijoita viestinnässä ja odotan myös innolla, että pääsen kehittämään sijoitustoimintaan liittyvää viestintää Veritaksessa. Uskon, että taustastani on hyötyä tässä tehtävässä.

Mistä nautit vapaa-ajallasi?

Minulle tärkeitä asioita perheen ja ystävien lisäksi ovat lukeminen ja liikkuminen. Vapaa-ajalla olen mukana myös The Ulkopolitist -verkkojulkaisun tekijätiimissä kielenhuoltajana.

Veritas haluaa olla yhä vastuullisempi toimija, mitkä ovat arjen ekovinkkisi?

Jos mainitsen vain yhden, niin vaatelainaamo. Se on ekologinen ja helppo tapa saada vaihtelua omaan vaatekaappiin. Jäsenenä pääsen käyttämään suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita, jotka on valmistettu vastuullisesti.

Mikä on lempipaikkasi?

Maailmassa on paljon hienoja paikkoja mutta yksi paikka on ylitse muiden: koti.