Veritaksen uudella pääkonttorilla vietettiin harjannostajaisia

Veritaksen uuden pääkonttorin rakennusprojektissa yksi tärkeä merkkipaalu on nyt saavutettu: rakennuksen harjannostajaisia vietettiin Kupittaalla torstaina 23.1.2020.

Kupittaa_harjannostajaiset.jpg

”Kupittaa on mielenkiintoinen alue, sillä se on Turun voimakkaimmin kasvava työssäkäyntialue. Veritaksen on hyvä olla läsnä täällä”, kiinteistöjohtaja Peter Karlsson totesi puheessaan harjannostajaisissa, johon osallistuivat hankkeen rakentajat, urakoitsijat ja muut kumppanit. 
 
Pääurakoitsija Jukka Lämsä YIT Oy:stä iloitsi siitä, että Turussa on satavuotias eläkeyhtiö, joka haluaa pysyä Turussa jatkossakin.
 
”Työt ovat nopeasta aikataulusta huolimatta edenneet hienosti ja kohteen arvioidaan valmistuvan lokakuussa”, Lämsä kertoi.
 
Rakennuksen koko on 10 000 neliömetriä, josta hetkellä vapaana on vielä 1,5–2 kerrosta eli noin 1500 neliömetriä.  Kokonaisvastuu-urakoitsijana toimii YIT ja rakennuttajakonsulttina sekä valvojana Granlund.
 
Pääluottamusmies Petri Toikkonen esitti tilaisuudessa kiitokset rakentajille, jotka ahertavat työmaalla päivästä toiseen ja saavat aikaan laadukasta jälkeä. Myös Karlsson painotti kumppaneiden merkitystä hankkeessa.
 
”Kiitos kaikille rakentajille ja suunnittelijoille tehdystä työstä. Veritaksen väki odottaa jo innolla muuttoa uusiin tiloihin.”

Hankkeessa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen. Kaikissa teknisissä ratkaisuissa huomioidaan energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys ja työmaalle on haettu suunnittelu- ja rakennusaikainen BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatti.

Rakentamista voi seurata reaaliajassa verkkokameran välityksellä osoitteessa www.triviumretoriikka.fi.