Veritas ja ahvenanmaalainen Ömsen aloittavat yhteistyön

Veritas Eläkevakuutus on solminut yhteistyösopimuksen Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag Ömsenin kanssa.

Veritaksen toimitusjohtaja Carl Pettersson näkee yhteistyön hyvin positiivisena.

”Haluamme, että lakisääteisen eläkevakuutuksen hankkiminen on mahdollisimman helppoa sekä yrittäjille että työnantajille, oli kyse sitten yrittäjäeläkevakuutuksesta tai työntekijöiden eläkevakuutuksesta. Aloitamme siksi yhteistyön Ömsenin kanssa”, Pettersson sanoo.

”TyEL- tai YEL-vakuutuksen hankkimisen tulee hoitua samalla, kun hankitaan yrityksen muut vakuutukset.”

Ömsenin myyntipäällikkö Stefan Boman kertoo, että yhteistyö on Ömsenin asiakkaille tärkeä.

”Ahvenanmaalla on noin 2 000 yritystä ja nyt he voivat hankkia eläkevakuutuksensa meidän kauttamme ja saada apua paikallisesti”, Boman sanoo.

Pettersson kertoo, että Veritaksella tulee olemaan myös omaa henkilökuntaa Ahvenanmaalla.

”Etsimme parhaillaan uusia tiloja. Paikallinen henkilökohtainen palvelu täydentää hyvin juuri allekirjoittamaamme yhteistyösopimusta. Haluamme taata parhaimman mahdollisen palvelun ahvenanmaalaisille asiakkaillemme myös jatkossa.”

Tukea purjealus Pommernille

Pettersson vierailee Maarianhaminassa torstaina myös muissa asioissa.

”Olemme päättäneet tukea Ahvenanmaan merenkulkumuseon säätiötä ja ryhdymme Pommern – 100 päivää merellä-hankkeen kumppaniksi. Pommern on ainutlaatuinen alus ja haluamme olla mukana mahdollistamassa sen entistämistä.”

Säätiön johtaja, Hanna Hagmark, on luonnollisesti hyvin iloinen Veritaksen päätöksestä ryhtyä Pommernin Silver Partneriksi.

”Pommern Partners -kumppanit tekevät mahdolliseksi tavoittelemamme ensiluokkaisen vierailuelämyksen, jossa Pommern todella herää eloon. Veritaksen mukaan lähteminen osoittaa suurta omistautumista ja halua kiinnittyä paikalliseen yhteisöön.”

VERITAS ELÄKEVAKUUTUS
Markkinointiviestintä

 

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Carl Pettersson, puh. 010 550 1600