Back office -asiantuntija

Turku

 

Haemme pääkonttoriimme Turkuun

Back office -asiantuntijaa

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sijoitusorganisaation kanssa hoitaen yhtiön sijoituksiin liittyviä back office -tehtäviä muiden back office -tiimiin kuuluvien kanssa. Näihin tehtäviin kuuluvat joukkovelkakirja-, osake-, rahasto- ja johdannaiskauppojen toteutus, maksatus ja seuranta, likviditeettisuunnittelu, arvopaperijärjestelmän ylläpito sekä sijoitusten kirjanpito. 

Back office -asiantuntija toimii myös tarvittaessa sijaisena asiakaslainakantamme hoidossa ja rahoitusneuvotteluissa sekä lainojen kuukausiraportoinnissa.

Edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta ja aiempaa kokemusta sijoitus- tai rahoitusalan back office -tehtävistä. Luonteeltasi olet paineensietokykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Lisäksi pystyt itsenäiseen työskentelyyn suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Numerotarkkuus on tässä työssä välttämätön ominaisuus.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä monipuolisten sijoitustoimintaan liittyvien tehtävien parissa. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antaa back office -päällikkö Kaisa Päärni, puh. 010 550 1852 (8., 14. tai 15.2. klo 9.0015.00).

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi tästä viimeistään 20.2.2018.  

Veritas Eläkevakuutus on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen. Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja ensiluokkaiseen palveluun, ja tavoitteemme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen ja yrittäjän paras työeläkekumppani. Lisää meistä osoitteessa veritas.fi.