Data-analyytikko

Turku

Olemme perustamassa yhtiöömme Middle Office -yksikköä ja haemme tiimiimme Business Intelligence -ratkaisuista kiinnostunutta data-analyytikkoa. Tiimimme tuottaa tietoa, analyysejä ja raportteja liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Ensi vaiheessa palvelemme erityisesti sijoitusosastoamme, mutta haluamme laajentaa ja kehittää tiedolla johtamisen palveluita tukemaan kattavasti koko yhtiömme vakavaraisuusprosessia. Pääset avainroolissa starttaamaan analytiikkatoimintaamme ja rakentamaan toimintamme suuntaa. Palvelemme sidosryhmiämme proaktiivisesti, käyttäjälähtöisesti ja ymmärrettävästi – tavoitteenamme on tarjota liiketoiminnalle päätöksentekoon ratkaisevan tärkeää dataa jo ennen kuin sitä osataan kysyä.

Käytännössä ensi vaiheen tarpeet liittyvät sijoitustoiminnan tuotto- ja riskilaskennan analyyseihin ja raportointiin sekä näihin liittyvään aktiiviseen kehitystyöhön. Olemme mukana ratkomassa niin vaativia sijoitustoimintaan liittyviä strategisia kysymyksiä kuin annamme vastauksia arkisiin tietopyyntöihin. Koostamme oivaltavia, visuaalisia ja käytännönläheisiä analyysejä, raportteja ja synteesejä hyödyntämällä systemaattisesti moninaisia ulkoisia ja sisäisiä datalähteitä ja aineistoja.

Millaista osaamista odotamme uudelta data-analyytikoltamme?

Odotamme uuden data-analyytikkomme olevan vahva analytiikan kannalta oleellisissa ohjelmointikielissä (esim. SQL, R) ja hallitsevan jo jonkun visualisointityökalun käytön (Power BI tai vastaavat). Lisäksi odotamme ymmärrystä ja näkemystä tietovarastoinnista, järjestelmäintegraatiosta, ETL-prosesseista sekä kvantitatiivisten menetelmien hallintaa. Uusi data-analyytikkomme osaa pukea datasta havaitsemansa ilmiöt sekä sanoiksi että selkeiksi visuaalisiksi esityksiksi. Data-analyytikon koulutustausta on todennäköisesti esimerkiksi tietojenkäsittelytieteestä, sovelletusta matematiikasta tai tilastotieteistä. Sijoitustoiminnan tuntemus helpottaa tehtävän haltuunottoa, mutta tämän myös oppii meillä.

Mitä sinä saat meiltä?

Elämme yhtiönä historiamme suurinta kulttuurista muutosta ja haluamme matkaamme mukaan ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa ja toimia laaja-alaisesti. Meillä Veritaksessa jokaisen rooli on vaikuttava ja merkittävä. Teet läheistä yhteistyötä laajasti eri toimintojemme kanssa, erityisesti sijoitustoiminnon, riskienhallinnan, talousosaston ja IT:n kanssa. Koska aloitamme kehittämään tiedolla johtamista aivan uudella tavalla, pääset myös jatkuvasti laajentamaan omaa osaamistasi sekä kehittämään tiimimme toimintaa ja suuntaa sekä omaa rooliasi. Luonnollisesti työskentelet moderneilla työvälineillä. Tarjoamme rohkealle, innovatiiviselle, kehittämishaluiselle ja yhteistyöhaluiselle data-analyytikolle monipuolisen roolin markkinoiden ketterimmässä eläkevakuutusyhtiössä.

Esimiehenäsi toimii Middle Office-yksikköä vetävä Middle Office -päällikkö. Veritaksen pääkonttori on Turussa ja haluamme sinunkin olevan läsnä Turussa vähintään 3-4 päivää viikossa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Veritaksella Ville Rantanen (p. 050 560 0163). Tavoitat Villen ma 18.3. klo 15-16 ja pe 22.3. klo 14-15. Voit olla yhteydessä myös Mercuri Urvalilla Petra Naavalinnaan (p. 040 519 1448), Petran tavoitat viikoilla 11 ja 13, varmimmin pe 15.3. klo 8-9 ja ti 26.3. klo 9-10. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 31.3.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI- 13873.