Eläkekäsittelijä

Turku

Haemme eläkepalveluihimme Turkuun määräaikaista eläkekäsittelijää.

Eläkepalvelumme antavat eläkkeiden ennakkoneuvontaa, käsittelevät eläkehakemuksia sekä hoitavat etuuksien laskentaa ja niiden maksamista. Eläkekäsittelijänä erikoistut eläkkeiden ja niiden vastuunjaon laskentaan. Perehdytämme sinut tehtävääsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä mahdollisesti kokemusta työeläke- tai sosiaalivakuutusalalta. Olet aikaansaava ja koet olosi kotoisaksi numeroiden parissa. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää asiakaspalveluasennetta – meillä asiakas on keskipisteenä. Myös ruotsin kielen taito on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän työeläkevakuuttamisen ammattilaisten keskuudessa, innostavan ja motivoituneen työilmapiirin sekä hyvät henkilöstöedut.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää syyskuun 2017 loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.6. klo 10.00 - 15.00 palvelupäällikkö Marjaana Vuorinen, puh. 040 722 8954.

Jätä hakemuksesi viimeistään 8.6.2016 tästä.

 

Veritas Eläkevakuutus on voimakkaasti kasvuhakuinen työeläkevakuuttaja, jonka toiminta perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja asiakaspalveluun. Luotettavana yhteistyökumppanina ajattelemme asiakkaan tulevaisuutta ja tarjoamme aina parasta mahdollista vakuutusratkaisua.